Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje Sponsora/Współwłaściciela do prowadzenia sieci serwerów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuje osoby która będzie chciała pomóc mi opłacić serwer.

Jeżeli ktoś opłaci serwer otrzyma rangę właściciel na serwerze.

W moich planach jest zrobienie sieci serwerów, która będzie zawierać różne minigry oraz tryby typu - Survival, EasyHC itp.

Dostosuję się do próśb sponsora w kwestii trybów oraz kolorów serwera (na jakim kolorze będzie bazował serwer)

Sponsor otrzyma dostęp do Discorda oraz Social Mediów Serwera. (np. TikTok - 2000 follow)

Sponsor otrzyma ode mnie dostęp do mojego serwera Discord: Shopport. (+200 członków)

Będzie mógł brać sobie darmowe przedmioty ze sklepu serwera.

Będę w stanie podpisać umowę. Czasami opłacić serwer będę mógł ja.

Warunki uregulujemy razem ze sponsorem w rozmowie prywatnej. 

Jeżeli są pytania prosze o kontakt na Discordzie: MagiQ#9645

Opublikowano

Czyli w skrócie, szukasz jelenia który wyłoży kasę i nic z tego nie będzie miał oprócz brania sobie itemów na serwerze?
Oferta trochę niemoralna.

Może powiedz coś o sobie, jakie masz doświadczenie, pomysł, plan, ile lat? 
Cokolwiek czym różnisz się od 15 latków które dają takie posty. 

Opublikowano
18 minut temu, MagiQ_ napisał:

Opowiem o wszystkim na Discordzie.

Jednak prosiłbym, żebyś opowiedział tutaj, po co mamy tracić czas, żeby do ciebie napisać.

Jak powinieneś pierw nas zachęcić do oferty. 

Opisz projekt bardziej.

Co oferujesz, bo na razie oferujesz, że będziemy twoimi S..ami od hajsu.😘

Ile masz lat?

Jakie serwery prowadziłeś?

Technik?

10% że serwer wypali?

1.png

Opublikowano

Dalej chyba nie rozumiesz. 

Sponsor nie szuka Ciebie, tylko ty szukasz sponsora. Opisz bardziej swój projekt, swoje poprzednie projekty, umiejętności, doświadczenie itd. To ty powinieneś zachęcić osoby, aby się z Tobą skontaktowały w tej sprawie.  Nawet nie napisałeś czy jesteś osobą pełnoletnią, co jest ważne w tej sprawie. 

Ile wymagasz wkładu od sponsora (2zł, 5zł czy może aż 10zł miesięcznie)? Ile oferujesz zysku dla sponsora? To, że sponsor "Będzie mógł brać sobie darmowe przedmioty ze sklepu serwera." to chyba lipna oferta, gdyż darmowe przedmioty chyba będzie mógł brać każdy. 

Raczej nie znajdziesz osoby, która wyłoży swoje pieniądze tylko po to, abyś mógł sobie zrobić serwerek do majnkraftów. Sponsor też musi mieć z tego korzyści. 

Zamiast pisać do każdej osoby na "priv" możesz napisać tutaj takie informacje jak:

- Twój wiek

- doświadczenie w prowadzeniu serwerów

- zespół administracji (czy macie np. doświadczonego programistę)

- Jakie projekty rozwijałeś w przeszłości.

itd... 

Opublikowano

Twój temat mnie odrzuca.

Nic nie dowiedziałem się o projekcie czytając a takich tematów jest mnóstwo aczkolwiek w innych od razu widzę informację, które mnie interesują. Napisz więcej tak jak wyżej inni Ci to piszą.

Opublikowano

Niestety ja miałem styczność z tym Panem gdy chciałem aby dla mnie budował 🙂 niestety serdecznie mogę nie polecić, chłopak ewidentnie niepełnoletni a także niedojrzały jak na swój wiek 😉 mówisz mu jedno on robi drugie, nie słucha poleceń ani to co się do niego mówi, a także nie podchodzi do sprawy poważnie. Przykład? Zleciłem temu Panu budowanie arenu u mnie na server'e 🙂 gdy mu powiedziałem co ma zrobić itp chłopak zaczął kompletnie co innego robić aż w końcu powiedział że wychodzi z server'a i będzie w nocy budować 🙂 rano wchodzę na server nic nie jest zrobione a ten {an nawet nie raczył powiedzieć że nie będzie budować 🙂 dopiero po parunastu wysłanych wiadomościach raczył odpowiedzieć, do tego to czego ten Pan oczekiwał za budowanie to jest masakra. m.in chciał stworzyć sieć serverów i połączyć mój projekt z jego (oczywiście ja miałem to opłacać itp) miało to polegać na tym że pod moją domeną miały być jego i mój server ... masakra jak coś takiego można zaoferować, ok nawet jeżeli by napisał że będzie opłacać ale miałem to ja opłacać. potem druga propozycja była taka że za zbudowanie mój technik postawi mu server, naprawdę nie polecam gdyż ten Pan ewidentnie szuka za przeproszeniem "idioty" lub kozła ofiarnego który mu postawi server za free a on będzie miał z tego korzyści 🙂

Tyle z mojej strony pozdrawiam ~~~ Gold Roger

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...