Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z instalacją

Troy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, wczoraj po długiej próbie dropienia wczesnego dostępu wreszcie się udało, od razu ruszyłem do instalacji, jednakże coś mnie zatrzymało.

FOTO

Nie wiem czy wszystko jest widoczne, jest tam napisane "Nie mogliśmy zainstalować wymaganej zależności.<br><br>Spróbuj ponownie, zrestartuj komputer lub skontaktuj się z nami: Wsparcie Riot."

Czy ktoś z Was miał podobnie? Próbowałem ponownie, odinstalowałem i zainstalowałem na nowo, napisałem też do supportu, ale domyślam się, że odpisanie z ich strony przez zamieszanie spowodowane tą grą może trochę potrwać więc postanowiłem Was się zapytać.

Opublikowano
11 godzin temu, Troy napisał:

Witajcie, wczoraj po długiej próbie dropienia wczesnego dostępu wreszcie się udało, od razu ruszyłem do instalacji, jednakże coś mnie zatrzymało.

FOTO

Nie wiem czy wszystko jest widoczne, jest tam napisane "Nie mogliśmy zainstalować wymaganej zależności.<br><br>Spróbuj ponownie, zrestartuj komputer lub skontaktuj się z nami: Wsparcie Riot."

Czy ktoś z Was miał podobnie? Próbowałem ponownie, odinstalowałem i zainstalowałem na nowo, napisałem też do supportu, ale domyślam się, że odpisanie z ich strony przez zamieszanie spowodowane tą grą może trochę potrwać więc postanowiłem Was się zapytać.

> Spróbuj uruchomić jako Administrator
> Spróbuj zaktualizować system, poprzez Windows Update

> Spójrz na ten film: 

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedź, jednakże wykonałem inny sposób - Oczywiście nie twierdzę, że ten by nie pomógł, ale napisze co ja zrobiłem gdyby Twój sposób jednak nie pomógł:

Cytat

1. Użyj skrótu klawiszowego "Windows"(klawisz pomiędzy ctrl i alt) + "R"

2. Wpisz "cmd"

3. Naciśnij "ctrl" + "shift" + "enter" by uruchomić wiersz poleceń jako administrator

4. Następnie wpisz

5. bcdedit.exe /set testsigning off

6. Kliknij "enter", po czym wpisz

7. bcdedit.exe /set nointegritychecks off

8. Również kliknij "enter"

9. Uruchom ponownie komputer i spróbuj odpalić VALORANT.

Temat do zamknięcia, dziękuję.

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...