Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plan treningowy na profesjonalny poziom

EmereZZZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich! 

Ogólnie sprawa wygląda tak, że gram na naprawdę wysokim poziomie, ale mam wrażenie, że nie rozwijam się dalej.

Od kilku miesięcy nie zauważam praktycznie żadnej różnicy w mojej grze, nie ważne czy wbiłem któryś tam lv faceit, itp. 

Jakby był ktoś ciekawy to aktualnie mam 7lv faceit, miałem GE, a co najlepsze mam dopiero 13 lat.

Chciałbym zauważyć jakiś postęp w mojej grze, więc proszę o jakiś naprawdę zaawansowany plan treningowy do 3 godzin dziennie. 

Jedynie proszę mi nie pisać żebym robił 1k killi dziennie, bo robiłem 3k+ i również po kilku tygodniach nie widziałem efektów. 

Najbardziej chce się skupić na flickach, i drugorzędnie na o wiele lepszej kontroli fullauto. 

Nie wymagam dużo, a mi się może bardzo przydać. 

Dziękuję :) 

• Aive zmienił(a) tytuł na Plan treningowy na profesjonalny poziom
Opublikowano

Witaj!

Skoro uważasz, że jesteś na dobrym poziomie indywidualnym czas nadszedł na rozwijanie się w kierunku drużynowym. Poszukaj kilku graczy i zacznijcie razem trenować. Wspólne zajmowanie pozycji, cross na przeciwnikach, rzucanie sobie granatów, rotowanie na pozycjach po stracie zawodników. Wypracujcie sobie sposób przekazywania informacji. To jest o wiele bardziej rozbudowane niż skillowa gra. Ilu zawodników mimo słabych wyników jest w drużynach profesjonalnych z racji wpływu który wnoszą podczas kluczowych rund.

Życzę powodzonka 🙂 

Opublikowano
Dnia 13.04.2020 o 00:39, EmereZZZ napisał:

Witam wszystkich! 

Ogólnie sprawa wygląda tak, że gram na naprawdę wysokim poziomie, ale mam wrażenie, że nie rozwijam się dalej.

Od kilku miesięcy nie zauważam praktycznie żadnej różnicy w mojej grze, nie ważne czy wbiłem któryś tam lv faceit, itp. 

Jakby był ktoś ciekawy to aktualnie mam 7lv faceit, miałem GE, a co najlepsze mam dopiero 13 lat.

Chciałbym zauważyć jakiś postęp w mojej grze, więc proszę o jakiś naprawdę zaawansowany plan treningowy do 3 godzin dziennie. 

Jedynie proszę mi nie pisać żebym robił 1k killi dziennie, bo robiłem 3k+ i również po kilku tygodniach nie widziałem efektów. 

Najbardziej chce się skupić na flickach, i drugorzędnie na o wiele lepszej kontroli fullauto. 

Nie wymagam dużo, a mi się może bardzo przydać. 

Dziękuję :) 

Zanim ktoś zacznie robić specjalnie dla kogoś "zaawansowany plan treningowy" to może przedstaw się na prywatnej wiadomości? 

Interesuje mnie profil faceit oraz profil steamcommunity. Nikt nie będzie ci układał czegoś za darmo, a szczególnie, że masz 13 lat i nic o Tobie nie wiemy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...