Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujemy ekipy do ciekawego projektu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie z tej strony SEV | OWLi` (Kamil).

Reprezentuję nowo powstający projekt sieci serwerów Minecraft.

Krótko o nas:
Jesteśmy zgraną ekipą 3 dorosłych i dojrzałych facetów z doświadczeniem w branży
Przed dłuższy okres czasu działaliśmy osobno na różnych serwerach na stanowiskach administracyjno-technicznych.
W naszych głowach zrodził się nieco bardziej niestandardowy pomysł i wychodzimy z nową inicjatywą.
Zdecydowaliśmy się zainwestować w ten projekt sporo swojego czasu i pieniędzy.

Kogo szukamy?
Tak na prawdę, to szukamy każdego...
Wróć!
Szukamy każdego, kto jest w stanie wnieść do naszej ekipy i naszego projektu powiew ciekawego pomysłu i zaangażowania!

Naszym priorytetem jest znalezienie kilku kreatywnych budowniczych,
którzy z zaangażowaniem mogliby oddać się pracy twórczej.
Do naszej ekipy pragnęlibyśmy przywitać również grafika/grafików jako,
iż pracujemy nad portalem naszej sieci.
Szukamy również osób, które mają doświadczenie w administrowaniu serwerami,
które zajmowały wyższe stanowiska w tej branży,
tutaj również wymagamy swobodnego i kreatywnego myślenia

Dlaczego powinieneś dołączyć właśnie do nas?
- tak jak wspomniałem wyżej jesteśmy szanującą się ekipą dorosłych i dojrzałych facetów, nie interesują nas żadne spiny i zgrzyty w zespole.
Kładziemy duży nacisk na to, aby każda osoba w zespole czuła się doceniona, ważna i zadowolona z efektów.
- nie jesteśmy kolejnym projektem dzieciaków którzy nie posiadają podstawowego budżetu na wykonanie profesjonalnego serwera.
Zdecydowaliśmy się zainwestować w nasz projekt, w jego reklamę i dalszy rozwój.
- jesteśmy w stanie wspierać osoby które dołączą do naszego teamu, osoby kreatywne i te,
które wykażą się sporym zaangażowaniem mogą liczyć na pełne wsparcie własnego rozwoju ze strony właścicieli.

Nasze wymagania:
- Nie wprowadzamy ograniczenia wiekowego, natomiast szukamy osób w pełni dojrzałych
to najważniejszy warunek (oczywiście nie popadajmy w żadnego typu skrajności)
- Oczekujemy kreatywnego i otwartego myślenia.
- Wymagane jest zaangażowanie w rozwój serwera i ekipy
- Wymagamy jakiegokolwiek doświadczenia w branży

Oferujemy:
- Pracę w przyjemnej atmosferze
- W przypadku zaangażowanych osób i wykazania się twórczością,
zaproponujemy wynagrodzenie odpowiednie do pokazanych umiejętności
- Wsparcie w rozwoju, pomoc w realizowaniu własnych pomysłów, reklamę twojej twórczości!

Jeśli jesteś zainteresowany i chciałbyś dołączyć do naszej wyjątkowej ekipy
to zapraszam do śmiałego kontaktu:

Discord: SEV#2111
GG: 12828309
Steam: /FreakBeans

Pozdrawiam serdecznie,

Kamil (SEV | OWLi`)!

• Biter. zmienił(a) tytuł na Poszukujemy ekipy do ciekawego projektu
  • sk8erace1 zablokował(a) ten temat
  • sk8erace1 odblokował(a) ten temat
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dla każdego który byłby zainteresowany projektem to skrócę tego czego się dowiedziałem:
1 autor ma problem z określeniem podstaw związanych z serwerem o jakie się go spytałem w tym w większości reagował agresją
2 sam autor jest dość niedojrzały jak chodzi o wypowiedzi, reakcje co się kłóci z początkiem jego posta
3 pomysł nie jest jakiś wyszukany bo to zwykły skyblock

Opublikowano
Dnia 10.05.2020 o 22:13, darkghoster33 napisał:

Dla każdego który byłby zainteresowany projektem to skrócę tego czego się dowiedziałem:
1 autor ma problem z określeniem podstaw związanych z serwerem o jakie się go spytałem w tym w większości reagował agresją
2 sam autor jest dość niedojrzały jak chodzi o wypowiedzi, reakcje co się kłóci z początkiem jego posta
3 pomysł nie jest jakiś wyszukany bo to zwykły skyblock

Autor powyższego posta, nie potrafił przeprowadzić normalnej rozmowy i oczekiwał że wyciągnie wszystkie informacje zanim jeszcze się przedstawi 😛
1. @darkghoster33 to chodząca konkurencja która pod pretekstem "pomocy" wyciąga informacje.

2. Przeprowadziłem ponad 30 rekrutacji i w żadnej nie spotkałem się z tak problematyczną osobą jak Pan. Nikt do tej pory nie skarżył się na źle przeprowadzoną rekrutację, nawet CI którzy nie zostali przycięci do projektu.

3. Sam Pan sobie zaprzecza pierwszym punktem. Pisze Pan, że niczego się nie dowiedział ode mnie, ale łatwo Panu przychodzi wyciągnięcie tezy, iż robimy "zwykłego Skyblock'a"  mimo iż nie dostał Pan żadnych informacji ^.^

Uprzedzam pytania, nie robimy zwykłego Skyblocka 😜
W trakcie rekrutacji podaję jedynie ogólnikowe informacje, pełne wdrożenie do projektu następuje po pomyślnym przejściu rekrutacji,
do której serdecznie zapraszam, wciąż poszukujemy talentów do ekipy 😉

Pozdrawiam, Kamil.

Opublikowano
Dnia 18.05.2020 o 15:59, SEVixc napisał:

Lepiej ubierz swoją foliową czapkę jak myślisz że każdy właściciel serwera jest konkurecją chętną kraść twoje niesamowite pomysły na skyblock. W skrócie z nudy popisałem do niego czy nie potrzebuje pomocy przy serwerze i z ciekawości zapytałem co to za projekt bo na forum nie wyjaśnia, przy czym nawet w rozmowie nie potrafił odpowiadać na ogólne pytania związane z prowadzeniem serwera.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...