Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyrzucanie gry przy ładowaniu mapy

danio323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam taki problem z CSGO że przy ładowaniu mapy prawie do końca się ładuje i wywala kompletnie cs . Da sie wejsc na trening z botami normalnie gram . A przy turniejowym , uproszczonym udaje sie zaladowac czasem wybieram druzyne na upro i wywala brak odp i zamyka odrazu csgo . Karta graficzna AMD Radeon HD 6750 . Na botach działa nawet na średnich ustawieniach przy 50-60fps na niskich stałe 60 

Działa płynnie . Nie wiem o co chodzi . Robiłem już dużo rzeczy z neta jeśli ktos pomoże odwdziecze się . 

Wiekszosc info na scr

szm.png

• N3ST0 zmienił(a) tytuł na Wywala grę przy ładowaniu mapy
Opublikowano

Używasz jakiś opcji uruchamiania? Usuń folder ten folder \Steam\userdata\XXX\730\local\cfg i odpal grę na nowo, tylko wcześniej go skopiuj gdzieś w bezpieczne miejsce. Sprawdź czy coś pomogło. 

185241494535326637230.png

• Aive zmienił(a) tytuł na Wyrzucanie gry przy ładowaniu mapy
Opublikowano
21 godzin temu, N3ST0 napisał:

Używasz jakiś opcji uruchamiania? Usuń folder ten folder \Steam\userdata\XXX\730\local\cfg i odpal grę na nowo, tylko wcześniej go skopiuj gdzieś w bezpieczne miejsce. Sprawdź czy coś pomogło. 

Ładuje sie do pobieranie danych gdy i wywala albo wywala jak pojawi sie druzyna do wybrania np na uproszczonym . Na boty da sie wejsc normalnie 😞

Nazwa aplikacji powodującej błąd: csgo.exe, wersja: 0.0.0.0, sygnatura czasowa: 0x5dfc26fc
Nazwa modułu powodującego błąd: tier0.dll, wersja: 0.0.0.0, sygnatura czasowa: 0x5e83a221
Kod wyjątku: 0xc0000409
Przesunięcie błędu: 0x00029114
Identyfikator procesu powodującego błąd: 0x1274
Godzina uruchomienia aplikacji powodującej błąd: 0x01d60ddeabb5b7d0
Ścieżka aplikacji powodującej błąd: C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo.exe
Ścieżka modułu powodującego błąd: C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\bin\tier0.dll
Identyfikator raportu: c4b09459-e896-40fa-9dd7-6b08cfd6eabb
Pełna nazwa pakietu powodującego błąd: 
Identyfikator aplikacji względem pakietu powodującego błąd: 

W dzienniku znalazłem błąd tier0.dll 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...