Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór serwera jako zarobku w PLN

Espance22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,  jako że miałem trochę przerwy od Metina - jakies poltora roku, to ogólnie sama przygodę z ta gra zacząłem w 2008r.  Czy w tym momencie da sie zarobić na tej grze? Chodzi mi zeby poświęcić trochę czasu ma dropienie, a później sprzedawanie yangow za realna kase na allegro? Bo widzę, ze na allegro roi sie od sprzedazy duzych ilości yangow, ale to chyba jakies ze tak powiem większe firmy obsługujące dziesiątki botow sie tym zajmuja. Tak wiec wracając do pytania na jakim  serwerze na plu zaczac zarabiac czy może jakiś priv?

Opublikowano

Na PL'u można zarobić, 100kk stoi teraz około 9zł. Polecam robić alchemie i ją sprzedawać za pln/wony a później wony za pln. Przykładowo - Antyczny smoczy Rubin kosztuje około 4.2w = 420kk = +- 36zł

apBVFJp.png

Opublikowano

Na botach możesz dropić alchemię. Z tego co wiem to jeszcze na Carphantisie jest coś warte a teraz jeszcze jest nowy serwer więc tam też pewnie będą ludzie kupowali yangi

apBVFJp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...