Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Tani VPS pod serwer TS3

perzynnn

Pytanie

Opublikowano

Witam,

Szukam jakiegoś jak najtańszego hostingu vps, będzie służył pod zwykły 32 slotowy serwer ts3, więc nie musi mieć świetnych parametrów, chodzi tylko o to żeby serwery były wystarczająco stabilne, bo już miałem kiedyś sytuacje że częściej vps był wyłączony niż włączony.

Jeśli chodzi o lokalizacje, to nie ma większego problemu, byle w europie, chociaż wiadomo że preferuje jakby to była Polska/Niemcy.

Najtańszy jaki znalazłem to na nazwa.pl za 5zł netto miesięcznie, cena jest ok ale jestem ciekaw jakie macie opinie na temat nazwy, bo osobiście mam złe wspomnienia, ale to było z 3-4 lata temu, więc możliwe że jest już lepiej.

Jeśli ktoś zna godny zaufania tani hosting vps to byłbym wdzięczny za pomoc.

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najtańszy VPS na nazwa.pl to VPS Start w cenie 10 zł miesięcznie (cena bez promocji), a w promocji - 5 zł miesięcznie. Można zakupić ten VPS w promocji na wybrany przez siebie pierwszy okres abonamentowy, po tym pierwszym okresie opłata wyniesie 10 zł miesięcznie. Pierwszy okres abonamentowy może trwać min. 3 miesiące a maksimum 12 miesięcy.

Serwery VPS oferowane obecnie to serwery oparte na technologii KVM, co gwarantuje bezpieczeństwo i stabilność usługi.

W przypadku pytań, prosimy o kontakt z nami bezpośrednio via PM na forum.

Opublikowano

Hosting jak hosting. Kiedyś za odnowienie trzeba było płacić krocie, ale teraz ceny VPS u nich się unormowały.

Możesz go kupić bo jako serwer prywatny ts3 nada się idealnie. Do tego postawisz na nim jakieś boty muzyczne aby umilić wam dodatkowo czas.

😉

Tylko pamiętaj, że minimalny okres wynajmu VPS to 3 miesiące i do kwoty 5 zł należy doliczyć VAT (wyjdzie 6.15/miesiąc).

Opublikowano

Jeżeli szukasz taniego hostingu VPS to polecam

Hekko.pl

Osobiście testowałem n***e.pl 2 lata temu i niezbyt dobrze to wspominam. Cały czas były problemy z serwerami (tu awaria, tam coś innego), a gdyby tego nie było mało, to często znajdowały się osoby reklamujące inne serwery (oczywiście po tym następował lekki atak DDoS, który wystarczał aby położyć serwer). Na chwilę obecną nadal są mieszane opinie, więc radzę dopłacić kilka PLN więcej i mieć pewność dostępności usługi oraz świetny support. Jeżeli powyższa oferta jest niezbyt interesująca, to radzę poczekać na odpowiedzi innych osób ew. poczytać na innych forach typu: rootnode

Opublikowano
1 godzinę temu, Vosly napisał:

Osobiście testowałem n***e.pl 2 lata temu i niezbyt dobrze to wspominam

Mimo tego, ze byly jakies awarie to osobiście posiadałem serwer VPS który miał uptime 300+ dni bez żadnego restartu.

Nie stosują teraz oversellingu i nie mają przepełnionych serwerów jak kiedyś (co mieli VPS po 1.23 zł xD)

Nie obraź się i nie miej mojego postu jako ataku w Twoją stronę - ale sądzę, że nazwa jest lepsza od tego HEKKO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...