Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak za darmo zrobić serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szukam sposobu by zrobić serwer w minecraft 1.15.
Będzie na nim grać od czterech do dziesięciu osób, bez pluginów. Poprostu do grania for fun.
Wiem, że są TANIE serwery, ale napewno są też darmowe. Aternos tak szaleje, że czeka się ponad 5 godzin na uruchomienie.
Dziękuje wszystkim za pomoc.

Opublikowano

Nie polecam ci darmowych serwerów, na TitanAxe masz taniego VPS za 12zl tygodniowo. To nie jest wielka kwota 😉 W czasie epidemii koronawirusa każdy darmowy hosting będzie zapchany

Opublikowano

Musisz wybrać:
- darmowy hosting na 10 osób

- wydajność i brak lagów

Zbij się z kolegami każdy po 5zł i kupcie jakiś hosting lub postawcie serwer VPS 🙂 

• Biter. zmienił(a) tytuł na Jak za darmo zrobić serwer?
Opublikowano

Mogę ci polecić MineServ.eu 

Za 10 zł masz 10 slotów, możliwość wyboru wersji oprogramowania, możesz wgrywać pluginy. 

Moim zdaniem się opłaca bo 10 zł miesiąc, więc to nie jest dużo. 

eMVhZaR.gif
Opublikowano

Moim zdaniem na serwer dla samych znajomych, gdzie pewnie tych osób jednocześnie na serwerze nie będzie więcej niż z dziesięć, to polecam lvlup.pro albo titanaxe.com, który za 2000 MB ramu, ma cenę 3,79 za tydzień.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
22 minuty temu, Fajowskowy napisał:

Aternos na przykład

Przecież napisał już coś o Aternosie...

Możesz zawsze postawić serwer hamachi, może to nie jest najlepsze rozwiązanie w 2020 roku ale zawsze darmowe.

apBVFJp.png

Opublikowano
Dnia 5.04.2020 o 15:38, aloV1234 napisał:

Cześć, szukam sposobu by zrobić serwer w minecraft 1.15.
Będzie na nim grać od czterech do dziesięciu osób, bez pluginów. Poprostu do grania for fun.
Wiem, że są TANIE serwery, ale napewno są też darmowe. Aternos tak szaleje, że czeka się ponad 5 godzin na uruchomienie.
Dziękuje wszystkim za pomoc.

Jeśli wszyscy mają minecraft premium to mogę polecić hosting minehut.com - darmowy 

Jeśli ci pomogłem to daj lajka ❤️ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...