Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, więc od początku zakupu  Minecrafta premium nie mogłem się zalogować na minecraft.net na moim komputerze ponieważ gdy klikam zielony przycisk zaloguj on zmienia swój kolor na szary I nic nie się dzieje,potrafiłem zostawić komputer na 30 minut by zobaczyć czy się zaloguje lecz nie dawało to żadnego skutku, więc postanowiłem  się zalogować na minecraft launcherze lecz wyskakiwalo mi, że podaje albo zły login albo złe hasło, co ciekawe gdy odpaliłem Minecraft non-premium A następnie wyłączyłem tego Minecrafta to automatycznie logowało mi się launcherze premium, niestety gdy chciałem wybrać skina pojawiał mi się pomarańczowy napis  który znaczył iż nie można załadować skórek Ale najśmieszniejsze jest to gdy próbowałem zalogować się na innym komputerze już nie w moim domu  to na konto szło się zalogować bez problemów,warto tez dodac że nie mogę grać na serwerach premium A na innym komputerze już tak, wiem że to skomplikowane Ale proszę pomoc!

Mam Windows 10 pełną wersję 

Edytowane przez XxBearTheDeerxX
  • 1 rok później...
Opublikowano

Problem ustąpił? 

Dnia 4.04.2020 o 16:45, XxBearTheDeerxX napisał:

Witam, więc od początku zakupu  Minecrafta premium nie mogłem się zalogować na minecraft.net na moim komputerze ponieważ gdy klikam zielony przycisk zaloguj on zmienia swój kolor na szary I nic nie się dzieje

Dosłownie ten sam problem teraz ja posiadam, jeżeli problem ustąpił prosiłbym o pomoc ;c

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Błąd z logowaniem się do launchera