Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem po wejściu do gry

MajesTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ,mam problem z metinem . Gdy zaczynam sie logowac jest wszystko w porządku, ale jak juz wejde do gry to jak spróbuje zrobić krok w przód to nic sie nie dzieję, a gra podwaja sie (Np : dwa konie albo i więcej) mam tak na kazdym metku. Wszystko sie zacina ,co myślicie moze jakiś virus ? Pomóżcie! 

Opublikowano

Ale ja gralem w metka normalnie, pozniej mi sie znudzil i pobralem innego i na tym innym juz zaczęło sie te zcinanie . Jakiego metka nie pobiore jest to samo ,ale spróbuje pobrać te pakiety

Opublikowano

Ja bym proponował przeskanować sterowniki czy nie ma jakiś starych i nowe zainstalować tak samo jak kolega wyżej mówił pakiety microsofta pobrać a jak nie pomorze to chyba tylko format :/

Opublikowano

Mam problemy tez z cs ,ale jak wspomniałem powyżej ze jak pobralem jednego to dzialal normalnie a jak pobralem drugiego to od tego drugiego juz zaden nie chciał działać. Moja karta to geforce 740 

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem po wejściu do gry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...