Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pandemia PvP [4fun/PvP]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie to że jest wirus to nie znaczy, że macie robić takie serwery no bez przesady. Ten serwer się wyjebie za tydzień albo i wcześniej.

MadeupSatisfiedEgret-size_restricted.gif

Opublikowano
5 godzin temu, Nykse napisał:

Ludzie to że jest wirus to nie znaczy, że macie robić takie serwery no bez przesady. Ten serwer się wyjebie za tydzień albo i wcześniej.

Chłopie, od 2k17 mam nawet fanpage pod taką nazwą, sprawdź sobie nawet. Myślisz że sobie nazwę wziąłem z powodu tego co się dookoła dzieje?

Grafiki nie mam z gotowca, zatem jesteś niedoinformowany i chciałeś zabłysnąć, hihi. 

Miałem taki kaprys i sobie postawiłem, proste. 

PS. Wyjebały to się Twoje serwerki typu Tantical XDD...

Opublikowano

Polecałbym popracować nad grafiką bo jesteś już kolejną osobą która najwidoczniej się na tym nie znam i ma wszystko rozciągnięte

Jak już robisz serwer to z głową a nie na odp***dol 

I tak od siebie że zgadzam się z kolega u góry że serwer nie przetrwa nawet miesiąca 

AmaZing.png.8b7c5f983e927d30c56e9455e17a9da1.png

DISCORD:AmaZing#3986

Opublikowano
1 godzinę temu, pandemiaamt2 napisał:

Chłopie, od 2k17 mam nawet fanpage pod taką nazwą, sprawdź sobie nawet. Myślisz że sobie nazwę wziąłem z powodu tego co się dookoła dzieje?

Grafiki nie mam z gotowca, zatem jesteś niedoinformowany i chciałeś zabłysnąć, hihi. 

Tylko jest jeden mały problem, nigdy nie miałem jeszcze swojego serwera, więc nie pisz takich bzdur. Na twoim miejscu to bym się nie ośmieszał i już wyłączył ten serwer.

MadeupSatisfiedEgret-size_restricted.gif

• Aive zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź][4fun/PvP] Pandemia PvP
Opublikowano
Cytat

5. Zapowiedź obowiązkowo musi zawierać screen weryfikacyjny, na którym widnieje data, nazwa serwera oraz napis „Nazwa serwera dla MPCforum.pl”.

image.png

Doba na poprawę, screen nie wyświetla się poprawnie.

Opublikowano
2 godziny temu, pandemiaamt2 napisał:

"PS. Wyjebaly to się Twoje serwerki typu Tantical XDD..."

Właśnie tym tekstem pokazałeś jaki ty jesteś niedoinformowany. Tantical był imagusia i nukeya, poszperaj trochę na mpc w archiwum...

image.png

Opublikowano
13 godzin temu, RazorMan1234 napisał:

Jak wbiłem zobaczyć to troche mało tych ludzi tam bylo xd z 10 osób może 😄

Bo taki serwer nie ma prawa bytu w 2020 roku 😄 

apBVFJp.png

Opublikowano

Troszke not safe ta Pandemia

Your connection is not private

This server could not prove that it is forum.pandemiapvp.fun; its security certificate is from *.usermd.net. This may be caused by a misconfiguration or an attacker intercepting your connection.

NET::ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID

• Aive zmienił(a) tytuł na Pandemia PvP [4fun/PvP]
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ale niezbalansowany syf. 

Klasy magiczne tutaj to jakaś komedia, biją 2 razy mniej niż fizyczne przy full abs i bonach i IS. 

Robić pvp serwer i nawet klas nie zbalansować, iksde po wieki. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

17. Prezentacje nieaktywne 28 dni zostaną zamknięte i przeniesione do działu „Archiwum Prezentacji Serwerów”.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...