Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu Bot Nie Czyta Postaci?!Ciekawy Przypadek

r4mz3s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z botem poniewaz gdy wchodze przez loader zaznaczam wszystko tak jak w tutorialach zmieniam port na taki jaki wymaga bot, wchodze do gry z botem a tu niespodzianka patrze w oknie bota nie ma zadnych danych z postaci tak jak by woogle nie bylo polaczenia miedzy clientem a botem tzn. bot woogle nie czyta postaci. Sciagnalem wszystkie pliki te ktore sa potrzebne i ktore podobno rozwizaja tego typu problem takie jak : OCX files , library files , netframwerok 3.5 , C++ 2005 , 2008 , 2010 ale dalej nic. Prosze o jakies konkretne porady systemowe moze cos w systemie blokuje mam XP, wersjabota najnowsza. Czekam na odpowiedz ;] Dodam jeszcze ze mowiac loader mialem na mysli :edx i hardmoda bo na obu testowalem i oba maja ten sam problem

Opublikowano
Grasz na isro i na pewno sciagneles ibota,a nie ribota? Pytam bo byl juz 1 typ co sie pomylil

Daj screena z zaznaczonymi opcjami w loaderze EDX

Gram na Rusro i korzystam z ribota nie ma mowy o tak glupiej pomylce LOL. Zamiast dawac srenna moge poprostu powiedziec co zaznaczam otoz probowalem na rozne sposoby patch seed redirct i multiclient bez patch seed tez, porpsotu na rozne sposoby no i dalej wchodze w gre normalnie loguje sie na chara i potem wlaczam okno ribot a tu nic nie wczytane zadne dane postaci nic zupelnie tak jak bylo tak dalej jest. Dotychczas radzilem sobie samym clem ale w takiej sytuacji jak updatea juz 5 dni nie ma musze cos zrobic z loaderem dlatego prosze o pomoc :]

Opublikowano

rosire dzieki za checi, ale napisalem w pierwszym poscie ze uzywalem edx i hardmoda obydwa te najnowsze i niestety gdy wchodze do gry bot poprostu nie czyta postaci w hardmodzie dodatkowo mam ten problem ze jeszcze nie widac na chacie co ludzie pisza

@UP

v 1.016

Opublikowano

to znaczy co masz na mysli? dodalem do wyjatkow w firewall bota i loadera i sro clienta. Jesczze jakies pomysly?

@P.S

jak tak patrze na posty to sporo osob ma ten sam problem obojetnie czy isro czy rusro takze tutaj cos w systemie moze byc warto bylo by znalezc rozwizanie na to a potem podczepic

Opublikowano

to znaczy co masz na mysli? dodalem do wyjatkow w firewall bota i loadera i sro clienta. Jesczze jakies pomysly?

@P.S

jak tak patrze na posty to sporo osob ma ten sam problem obojetnie czy isro czy rusro takze tutaj cos w systemie moze byc warto bylo by znalezc rozwizanie na to a potem podczepic

@Modkowie sami zdecyduja czy podczepic

@Topic ciekawy przypadek, sorki ale nie wiem jak ci pomoc ;(

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

Niestety tez mam ten sam problem :( jutro bede wiedzial czy to moze od neta poniewaz ja mam internet przez router i moze cos z portami sie wtedy kloci czy co ;/ a wy jak macie neta ?

Opublikowano

Tez mam router livebox dokladnie hmmm .... ale na lapku ktory polaczony jest z router przez wi-fi wszystko chodzi ladnie tam ma viste tu xp.... i nie wiem co masz na mysli mowiac cos z portami?

Uczeń
Opublikowano

napisze i tu to jak dla mnie problem leży po stronie windowsa problem z plikami może defragmentacja dysku pomoże? zawsze możecie spróbować. Ewentualnie format..

Opublikowano

troche glupie mi sie wydaje robic odrazu formata bo loader nie chodzi, napewno jest jakies innye rozwizanie 0_o tzn. mam taka nadzeje arght :/ defragma jutro zrobie. Jakies sugestie jeszcze? bede wiedzial co poprubowac

Opublikowano

Mam to samo co kolega napisal w temacie.. :) probowalem na kazda wersje itp hardmod exloader hmm;/

Czekam na najnowsza wersje bota .:)

Opublikowano

Przeczyśćcie rejestry programem CCleaner. Jak to nic nie da to musicie kombinować sami, bo ja też nie mam pojęcia czemu tak jest.

Sig.png

Opublikowano

No wlasnie czyszcze rejestr i robie defragmentacje mam nadzeje ze to pomoze. Ostatecznie moze jutro pojutrze nowa wersja wyjdzie mam taka nadzeje

Dobra to jestem w kropce. Niestety nic to nie dalo bot dalej w stanie surowym po wejsciu na seerva i wybraniu chara ....

Opublikowano

mam neta przez router , pc jest przewodowo do rutera polaczony a laptop na zasadzie wi-fi ruter livebox tp, a co masz jakies sposoby z tym zwizane :> ?

Opublikowano

ja poczekam do nowego ribota az wyjdzie :) jak nie pomoze to zrobie formata ...:)

bo innego wyjscia widocznie nie ma ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...