Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XWeryX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za każdym razem kiedy dołączam do Serwera Społeczności/Cs Go zaczyna mnie cofać podczas poruszania się po mapie oraz strzelania co uniemożliwia grę w szczególności w CS GO gdzie gra jest dynamiczna.

Co interesujące mój Ping nie przekracza 50 a Var utrzymuje się w okolicy 2.00-7.00, Sprawdzałem speedtesta który pokazuję taki sam ping jaki jest widoczny w CS GO.

Moja postać podczas ścinki zaczyna powtarzać Animacje od nowa jak by coś poszło nie tak, reinstalowałem csa, zmieniałem Ustawienia sieci w cs go na standardowe oraz na ustawienia zalecane przez Youtubera Sniper`13.

Proszę o Pomoc gdyż nie mogę znaleźć powodu tych lagów które zniechęcają mnie do dalszej gry...

Opublikowano

15 godzin temu, xxerorxx napisał:

Jaki masz dysk?, sprawdzałeś czy może dysk jest sprawny? np programem HDTune.

Tak, Sprawdzałem Dysk Przez HDTune, Benchmark wykazał Minimum-29.4 Mb/s, Maximum-243.2 Mb/s, Average-59.2 Mb/s, Access Time-0.863 ms, Burst Rate-113.5 Mb/s, CPU Usage-11.2%

Nie jestem pewien co to może znaczyć ale dysk jest sprawny na wszelki wypadek przez ten czas wymieniłem Pastę Termoizolacyjną oraz Wyczyściłem komputer z kurzu lecz problem nadal pozostał.

Opublikowano

A pakiety to Ty może tracisz? na TS'ie widać, na net_graph też, to ewidentnie wina łącza, a nie komponentów komputera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...