Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z działaniem CS:GO

Vecco

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam może ktoś będzie wiedział przyszedlem na te forum dowiedzieć się dlaczego w rozdzielczości 4:3 640x480 bądź 800x600 w csie po 5 minutach gry obraz sie zacina ale mogę skakać strzelać itp próbowałem reinstal sterowników, csa szukalem spójności plikow czyściłem komputer czyściłem dysk na którym jest cs ale nic nie pomogło mam nadzieję że ktoś pomoże pozdrawiam 😊

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z działaniem CS:GO
Opublikowano

1024x 768 jak dobrze się trafi to też się nie zacina ale w większości przypadków też na większych nie testowałem bo mam za małe fpsy właśnie sprawdziłem czy na wyższych rozdzielczościach zacina się tak zacina się na wyższych rozdzielczościach

Opublikowano

Piszesz, że masz problem z działaniem, fpsami, ścinkami

Gdzie specyfikacja? Nie wywróże Ci z gwiazd, co jest nie tak 😛

Opublikowano

Oj przepraszam 😄 już opisuję lepiej przepraszam za mój błąd 

Witam od pewnej aktualizacji cs go mam problem z zacinaniem się obrazu męczę się już od jakiś 3-4 dni szukam , szukam i szukam i nic nie mogę znaleźć robiłem reinstal cs go , windowsa 10 pobierałem nowe sterowniki do karty graficznej patrzałem na 15 różnych artykułów i robiłem tak jak było w tych poradnikach lecz nic nie pomogło może ktoś z forumowiczów mi pomoże bo ja naprawdę już nie mam pomysłu :

Specyfikacje laptopa lenovo 

Karta graficzna : Intel(R) HD  Graphics / nvidia geforce  GT 820M (Ta karta od nvidi  jest trochę zepsta  ponieważ tam gdzie była zamontowana w laptopie ta karta spadł na nią przedmiot)

Procesor : Intel(R) Pentium(R) CPU  3550M @ 2.30GHz

Pamięć RAM: 4 GB

Windows 10 64 bit home

Podczas zacięcia się obrazu mogę dalej się poruszać oraz strzelać chcę wspomnieć , że przed tą aktualizacją  co wspomniałem nie było żadnych lagów ani ścinek obrazu chcę też wspomnieć , że muszę resetować cs go poprzez menedzer zadan bo inaczej nie da rady patrzałem na temperaturę i jest w normie max 50 stopni z odpalonym cs;em

Pozdrawiam ! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...