Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Poszukuję Kogoś Na stanowisko
WspółWłaściciela

Który:

- Ma Znajomość Robienia Serwerów na VPS
Umie Konfigurować Pluginy

Może Włożyć w serwer trochę pieniędzy ma powyżej 14-15 lat
Ma Czas oraz Ambicje

Dodatkowe: (nieprzymusowe)
- Pisanie Pluginów
- Pisanie Skryptów
- Konfigurowanie VPS

Kontakt:
DiscordTag:

gregorgrand#9482
Discord Serwer:
https://discord.gg/znj8sJ3

Opublikowano

Witam, mógłbym być zainteresowany pod warunkiem, że pierwszy raz za VPS'a, płacisz ty. Myślę, że to co mam do zaoferowania Cię przekona 🙂

Dobra a więc tak, mam 17 lat i siedzę przy serwerach minecraft od dobrych 5 lat, tworzyłem sieci serwerów na których bywało po 400 graczy 🙂 . Jeśli stworzymy razem jakiś fajny projekt jestem w stanie załatwić sponsorów którzy miesięcznie wydadzą na reklamy i maszyny dedykowane około 300/400 złotych. Co oferuje? Potrafię postawić i skonfigurować na VPS'ie wiele ciekawych rzeczy w kilkanaście minut. Konfiguracja pluginów dla mnie to jest tylko sama przyjemność, co więcej... potrafię napisać kilka ciekawych własnych. Czasu mam bardzo wiele, siedzę przy komputerze praktycznie cały czas, a gdy mnie nie ma to nic nie szkodzi bo potrafię wiele ruchów wykonać z pozycji telefonu, także jestem dostępny praktycznie cały czas. Dostęp do komputera mam non-stop. Co do ambicji, hmm… Mam bujną wyobraźnie, także pomysłów na serwery w mojej głowie nie brakuje. Ortografię mam na poziomie, pisanie skryptów to dla mnie nic trudnego. 

Opublikowano

@_ml0dzian

15 godzin temu, _ml0dzian napisał:

Witam, mógłbym być zainteresowany pod warunkiem, że pierwszy raz za VPS'a, płacisz ty. Myślę, że to co mam do zaoferowania Cię przekona 🙂

Dobra a więc tak, mam 17 lat i siedzę przy serwerach minecraft od dobrych 5 lat, tworzyłem sieci serwerów na których bywało po 400 graczy 🙂 . Jeśli stworzymy razem jakiś fajny projekt jestem w stanie załatwić sponsorów którzy miesięcznie wydadzą na reklamy i maszyny dedykowane około 300/400 złotych. Co oferuje? Potrafię postawić i skonfigurować na VPS'ie wiele ciekawych rzeczy w kilkanaście minut. Konfiguracja pluginów dla mnie to jest tylko sama przyjemność, co więcej... potrafię napisać kilka ciekawych własnych. Czasu mam bardzo wiele, siedzę przy komputerze praktycznie cały czas, a gdy mnie nie ma to nic nie szkodzi bo potrafię wiele ruchów wykonać z pozycji telefonu, także jestem dostępny praktycznie cały czas. Dostęp do komputera mam non-stop. Co do ambicji, hmm… Mam bujną wyobraźnie, także pomysłów na serwery w mojej głowie nie brakuje. Ortografię mam na poziomie, pisanie skryptów to dla mnie nic trudnego. 

Podaj Discord lub mnie zaproś gregorgrand#9482

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...