Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Pluginy w MInecraft

Gaming227

Pytanie

Opublikowano

Witajcie, potrzebował bym pluginu na logowanie zwykłych graczy, logowanie graczy posiadających oryginalne konto Minecraft premium, pluginu na działki¹, na automatyczny backup w zip², na komendę /topki³, na ox, oraz na motd

Ad. 1 Chciałbym żeby plugin wyglądał mniej więcej tak, Gracz stawia na wyznaczony blok, od tego bloku rezerwuje mu się teren o wyznaczonej wielkości, wielkość będzie zależała od rangi, tylko on i osoby które doda mogą tak budować. Cały plugin ma być po polsku. Chcę by plugin posiadał następujące komendy: /Zaproś, /wyrzuć (dla właściciela/moderatora działki),  /odrzuć, /akceptuj (dla osoby zaproszonej), /menu (panel sterowania uprawnieniami takimi jak np. otwieranie drzwi, wchodzenie na teren, niszczenie plonów), po ! chat tylko dla osób należących do działki, panel w gui do zarządzania dla administracji.

Ad. 2 Serwer co określoną liczbę minut/godzin będzie wykonywał pełną kopie zapasową, pakował ją do zipa i zapisywał w wyznaczonym miejscu na udział SMB/FTP.

Ad. 3 Graczowi po wpisaniu komendy /topki, /topka lub /statystyki pokazuje się gui gdzie otrzymuje nicki top 5 osób z każdej dziedziny (topka czasu, odległości, zjedzonego mięsa, wykopanego kamienia)

Serwer będzie działał na wersji 1.14.4+

Chciałbym otrzymać poszczególną wycenę dla każdego pluginu.

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ad. 1 PreciousStones (Koszt: 0 zł)

Ad. 2 AutoBackup (Koszt: 0 zł)

Ad. 3 Prosty skrypt (Koszt: 5 minut)

Jestem programistą, zaufaj mi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...