Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ninja Dagger W V2 Bez Poli

samsung1231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Czy dam radę w v2 na szponach 61 lv, ninja dagger bez poli, jeśli tak to ile grupek ogarnę ?:

skille: zasadzka m4, wirujacy m4, chmurka m2

eq: lwia tarcza +9,

srebrna bransa +9

naszyjnik 1,5k pż

funkcja 9 ( jeszcze nie mam ale kupię)

buty 1,5k pż

maska kolcza na razie +7

kozy +9 śr 31

Opublikowano

Jeśli nie grasz daggerem to po co się udzielasz, a nawet jeśli grasz to mało wiesz bo kolega mi teraz mówi że z buffem 2-3 grupki

dziekuje dobranoc

jak masz sie udzielac w taki sposob lepiej tego nie rob

Opublikowano

kup kolcza +9, buffy na m4/m6 i dasz rade z 5 grupek spokojnie ;) zasadzke na m6 wbij bo m4 slabo troche :P

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

z buffem błogo i pomoc na m4 i w góre jeszcze inech ma ten buff full inta to będzie git polecam se kozy zamienić na takie z umkami+10% a jak nie to te końecznie na 65lvl wymień na smocze noże czy jak im tam,\

NIE WIESZ JAK ZAROBIĆ KLIKNIJ

2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygny

Opublikowano

Radze kupic poli i wbic tak na g/P ;]

Taka mała odpowiedź poli na 1 i na G10 trwają tyle samo czasu dopiero poli na P daje 30 minut :)

fiiilm.gif
Opublikowano

Po pierwsze musisz zakupić lepszy hełm, lub przynajmniej zrobic (probowac robic) w DT helm na 41 lv,

Po drogie powiedz mi ile masz defa,

Po trzecie zmien tą broń, albo na kozy Um +10, lub na Jakies sztylety 45/55 lv +8/9 z KD +3/'4 do PVM

Opisz jeszcze twoje skile, jak są słabe to rób na G ,,, KU są tanie, a wtedy weźmniesz pół spotu w v2 na szponach. Ja przynajmniej biore ;]

@EDIT UP Ale poli na G odbiera większe DMG ;]

Opublikowano

@*Gzz*

Od kiedy na poli wraz z wzrostem poziomu umiejętności zwiększa się dmg , huh? No tak przecież nie expiłem w v2 moim daggerem na poli od 55 - 70 i nie czytałem ksiąg poli.

@TOPIC

A jak stoisz z biologiem? Bo to też ważna rzecz. Po za tym skille bardzo słabo.. Czytaj codziennie. Zrób sobie Buffka 35lvl Pomoc i Błogo M. Do 70lvl-a daggerem ciężko więcej wziąść w v2 ( simki <3).

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Opublikowano

kup kolcza +9, buffy na m4/m6 i dasz rade z 5 grupek spokojnie ;) zasadzke na m6 wbij bo m4 slabo troche :P

ahhahahahha

basia ty w v2 nigdy nie byłeś chyba że złom zbierać

5,6 grupek

lol6

z takim eq bez buffa 3grupki (pamiątki jak oddasz i rossy to 4)

z buffem jakieś tam eq na inta nie all 12 tylko kolce z +6 +4 perłowy ;d

jakiś dzwonek 8inta i 6 wycisniesz, nie lepiej kupić fmsa +9 srednie +30, troszke zielonych lub sh (ale to ryzyko, więc nie polecam).

Pierscien expa, i 65 wbic w v1 na najwiekszym spocie szponów? za spota leci 0,60 z pierscieniem na 63 więc na 60 pojdzie łatwiej a do rogu wbijesz z buffem to dasz rade.

Wbijesz 65 lajcik blyski+7,8 (pod expa mi chodzi, ponieważ szybsze od smoczych).

i z buffem expisz ;]

pozdrawiam

74875895745308445608.jpg

Królowa Śląska Tylko POLONIA Ona na zawsze w sercach naszych jest,

na wieki będzie przez nas wielbiona, Dumą Bytomia ona jest!

Opublikowano

skille to podstawa.

ale jesli grasz z dmg hackiem to pocnisniesz 6 grupek bez buffka :D

Opublikowano

ja też mam 61lvl ninje dagg- ten bug na skile też nie działa, na mentalu tak ale tylko na 1 mobie. Aco do tematu mam słabsze eq bufa błogo ~27% i daje radę 2-3 grupką ty weźmiesz powyżej 4 napewno ale buff to podstwa za grupke leci około 0,12%*5=0,60% tyle co z całej komnaty szponów v1 (tak ktoś wyżej pisał że 0,60% leci) więc rób jak chcesz ale w v2 większy drop (chyba)

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...