Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

masowe usuwanie i blokowanie kont.

olekpro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram w tibie od 2007 roku, wraz z bratem oraz wieloma przyjaciółmi i sąsiadami. Pierwsze konto zostało zhackowane ale nie o tym mowa. Wróciliśmy do gry w lutym tego roku. Po miesiącu expienia zdobywania itemów stała się nieprzyjemna sytuacja. A mianowicie dostaliśmy freeze account. Razem z bratem gramy na jednym ip, sąsiad na innym ale ma internet u tego samego dostawcy. Sąsiad nie może odzyskać konta od dwóch tygodni (support kuleje tak z angielskim że mamy zagwozdke o co chodzi). Natomiast mojemu bratu usuneli konto! Moje konto zostało odmrożone. Po tygodniu, brat uznał, że wraca. Stworzył konto, nie mineło 40 minut od momentu stworzenia konta i freeze na moim odmrożonym koncie oraz na jego nowym. Znowu tekst do supportu. Tym razem obydwa konta skasowane powód "involved in a massive hacking campaign" Ja się pytam co to ma być? Jeżeli chcielibyśmy hackować konta to chyba nie zakładalibyśmy nowych charów, expilibysmy i kupowali pacca za hajs żeby dostać delete co nie? Jak przemówić do supportu? Bo jeżeli chce poznać co konkretnie robiłem to dostaje wiadomość, że temat jest już zamknięty. Pisałem do [email protected], jest może jakiś inny support który przyjrzy się sprawie a nie oleje? Co mam robić? Liczę na waszą pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...