Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona k-scripts + mbot

Doktorke292

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jako że zostałem oszukany na 320zł przez k-scripts i ciągle mówi że odda że przelal a potwierdzenia przelewu jak nie było tak nie ma. (Więcej o tej sytuacji powiem na pw) 

Posiadam stronę kompatybilna z m-botem

Jeżeli na dniach nie odzyskam pieniędzy to udostępniam stronę + mbota.

Podglad strony - vts3.pl

Stronę udostępniam w tym temacie edytujac go jeżeli dostanę zwrot pieniędzy to też będzie informacja w tym temacie.

- stronę zakupiłem + mbota za 150 zł więc udostępnie za darmo w ramach nauki dla k-scripts że kolegów z którym pił się nie oszukuje.

Opublikowano

K-script nie jest już właścicielem mbota... odsprzedał projekt komu innemu więc udostępniając to nie skarcisz k-scripta a obecnego właściciela.

sygnatura.png

Opublikowano
1 minutę temu, Wonoace napisał:

K-script nie jest już właścicielem mbota... odsprzedał projekt komu innemu więc udostępniając to nie skarcisz k-scripta a obecnego właściciela.

Ale jest właścicielem strony 

Pasjonat
Opublikowano

ja bym na twoim miejscu udostępnił wszystko co jest związane z mbot'em bo jest tyle aplikacji syfiastych typu (XBOT/ABOT/TSAPPS (mbot)/WrightBOT/LBots/RO-BOT) i prawie nikt z tego nie korzysta.

Edit: mbot i tak już lata po internecie i nie tylko.

Opublikowano

Mamy podobną sytuację ;D Strona oraz banner z pogodą który kupiłem / dostałem była syfem i do teraz nie doczekałem się naprawy. Ale mbot jakoś normalnie działa więc przynajmniej bot serwerowy funkcjonuje xd tak czy siak reszta rzeczy [*] i pieniądze

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...