Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nesantia.pl [Easy/4Fun]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, Turqusova napisał:

Czyli te "słowa na wiatr" jednak są prawdą skoro nie potrafisz odpowiedzieć na nie. 😉 

Na głupie pytania się nie odpowiada, ale jestem ciekaw jakie bugi "są" na serwerze, który jeszcze nie wystartował 😏

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
10 godzin temu, Winter. napisał:

oj tak jak myślałem pisanie słów na wiatr nie jest to dobra opcja.

Nie odpowiednia osoba, ponieważ oceniasz po samej prezentacji? nieźle. 

Napisz mi, które ss są źle zrobione to poprawię (nie pisz mi całej prezentacji tylko oczekuje konkretów).

Nie odpowiednią osobą dla mnie już byłeś jak wystartowałeś swój pierwszy serwer aa co do prezentacji to WSZYSTKIE GRAFIKI jak byś nie widział 

(no chyba że coś masz z oczami no nie wiem) 

AmaZing.png.8b7c5f983e927d30c56e9455e17a9da1.png

DISCORD:AmaZing#3986

Opublikowano
3 godziny temu, xAmaZingx napisał:

Nie odpowiednią osobą dla mnie już byłeś jak wystartowałeś swój pierwszy serwer aa co do prezentacji to WSZYSTKIE GRAFIKI jak byś nie widział 

(no chyba że coś masz z oczami no nie wiem) 

No proszę to jeszcze lepiej! Ciekaw jestem jak można nie mieć jeszcze żadnego serwera, a już być osoba nie odpowiednią do robienia serwerów 🤣

Opublikowano
16 godzin temu, Winter. napisał:

Na głupie pytania się nie odpowiada, ale jestem ciekaw jakie bugi "są" na serwerze, który jeszcze nie wystartował 😏

Głupi to ty masz ryj, nie potrafisz potencjalnym graczom odpowiedzieć na proste pytania... Ciekawe czy odprowadzasz podatki od sprzedaży smoczych monet, ale tym się już zajmie skarbówka, donos poleciał. 🙂

Opublikowano
2 minuty temu, Turqusova napisał:

Głupi to ty masz ryj, nie potrafisz potencjalnym graczom odpowiedzieć na proste pytania... Ciekawe czy odprowadzasz podatki od sprzedaży smoczych monet, ale tym się już zajmie skarbówka, donos poleciał. 🙂

Cieszę się, że wiesz jak wyglądam widać dorosłość wychodzi aż poza skale... 😉 Co do potencjalnych graczy hmm… obawiam się, że potencjalni gracze nie działają na szkodę serwera więc śmiało zostaje przy swoim, a zgłaszać sobie możesz śmiało.

Opublikowano

Obejrzałem cała prezentacje, serwer nie wyróżnia się kompletnie niczym, zwykły serwer easy jakich pełno na rynku. Prezka sztucznie wydłużona rzeczami które są podstawa na każdym serwerze tego typu zmiana ch/sklepy offline/bonus switcher itp. Kilka setów/ map, jeden legendarny boss i tyle. Z ciekawszych rzeczy znalazłem jedynie edytowany system konny i bonusy dzienne, ale raczej nie są to rzeczy które zachęciły by mnie do zagrania na serwerze. Mimo wszystko życzę powodzenia na starcie 🙂

Opublikowano
5 minut temu, krs999 napisał:

Obejrzałem cała prezentacje, serwer nie wyróżnia się kompletnie niczym, zwykły serwer easy jakich pełno na rynku. Prezka sztucznie wydłużona rzeczami które są podstawa na każdym serwerze tego typu zmiana ch/sklepy offline/bonus switcher itp. Kilka setów/ map, jeden legendarny boss i tyle. Z ciekawszych rzeczy znalazłem jedynie edytowany system konny i bonusy dzienne, ale raczej nie są to rzeczy które zachęciły by mnie do zagrania na serwerze. Mimo wszystko życzę powodzenia na starcie 🙂

Otóż nie do końca, bo wyróżnia się serwer brakiem dungeonów (na innych tego typu serwerach jest farma dungeonów) gdzie rozgrywka rozgrywa się czysto na mapach, a prezentacje sztucznie nie jest wydłużona chyba panel boczny to warta rzecz do zaprezentowania, bo nie na każdym serwerze on zobowiązuje oraz myślę, że każdego gracza interesuje co w takim panelu może się znajdować. Rozumiem, że konkurencje zabolał fakt, że dałem konstruktywny komentarz i trzeba było się odegrać, ale jak już chcecie pisać to chociaż z sensem, bo nawet typ serwera źle napisałeś xD.

Opublikowano
3 minuty temu, Winter. napisał:

Otóż nie do końca, bo wyróżnia się serwer brakiem dungeonów (na innych tego typu serwerach jest farma dungeonów) gdzie rozgrywka rozgrywa się czysto na mapach, a prezentacje sztucznie nie jest wydłużona chyba panel boczny to warta rzecz do zaprezentowania, bo nie na każdym serwerze on zobowiązuje oraz myślę, że każdego gracza interesuje co w takim panelu może się znajdować. Rozumiem, że konkurencje zabolał fakt, że dałem konstruktywny komentarz i trzeba było się odegrać, ale jak już chcecie pisać to chociaż z sensem, bo nawet typ serwera źle napisałeś xD.

Przepraszam mój błąd, nie dopisałem 4fun :). Ja również napisałem konstruktywny komentarz. Nie boli nas twój komentarz, bo mpc to jakiś malutki % naszej reklamy. Po prostu pomyślałem że skoro jesteś tak miły i  poświęciłeś swój cenny czas na przeczytanie i ocenę naszej prezentacji, to zrobię to samo. Nie uważam mojego komentarza za hejt czy coś kompletnie oderwanego od rzeczywistości, po prostu tak to widzę. Grałem na wielu serwerach easy, jak i 4fun. Widzę jak wygląda rozgrywka na tego typu serwerach, a wasz nie wyróżnia się od nich kompletnie niczym powiem więcej, na większości z nich były dodatkowe systemy które urozmaicały rozgrywkę, a u was ich niestety nie ma.  Zwykle klepanie lvl na mapie, po czym klepanie bossów na eq, po to aby powalczyć o jedną legendę. Finalnie rozgrywka będzie monotonna, bo każdy będzie latał w max eq. Nie macie kompletnie żadnego systemu który spowodował by różnorodność. Grałem na wielu tego typu serwerach i na każdym było to samo, finalnie każdy biega w takim samym eq i jedyna przewaga jaką masz to klasa postaci.  

Opublikowano
5 minut temu, krs999 napisał:

Przepraszam mój błąd, nie dopisałem 4fun :). Ja również napisałem konstruktywny komentarz. Nie boli nas twój komentarz, bo mpc to jakiś malutki % naszej reklamy. Po prostu pomyślałem że skoro jesteś tak miły i  poświęciłeś swój cenny czas na przeczytanie i ocenę naszej prezentacji, to zrobię to samo. Nie uważam mojego komentarza za hejt czy coś kompletnie oderwanego od rzeczywistości, po prostu tak to widzę. Grałem na wielu serwerach easy, jak i 4fun. Widzę jak wygląda rozgrywka na tego typu serwerach, a wasz nie wyróżnia się od nich kompletnie niczym powiem więcej, na większości z nich były dodatkowe systemy które urozmaicały rozgrywkę, a u was ich niestety nie ma.  Zwykle klepanie lvl na mapie, po czym klepanie bossów na eq, po to aby powalczyć o jedną legendę. Finalnie rozgrywka będzie monotonna, bo każdy będzie latał w max eq. Nie macie kompletnie żadnego systemu który spowodował by różnorodność. Grałem na wielu tego typu serwerach i na każdym było to samo, finalnie każdy biega w takim samym eq i jedyna przewaga jaką masz to klasa postaci.  

Nigdzie nie napisałem, że ten serwer jest jakoś mega innowacyjny, ale skoro nic nie oferuje według ciebie na max lv serwer zawsze masz dział na forum "propozycje" i tam można składać propozycje. Kilka rzeczy nie opisałem w prezentacji takich jak np. zmienione bonusy w rybach czy innych mniejszych dodatków, bo też zostawiłem co nie co do odkrycia w grze.

Opublikowano

AKTUALIZACJA PREZENTACJI!

onvQHLV.png

CVugO3a.png

R0La0hp.png

zRCsSiZ.png

uj1P5PL.png

1cjU1DN.png

Lf7ZGEJ.png

zKRZHJ0.png

R920yRo.png

cEAjdjK.png

4F5brqB.png

dQ7NmCz.png

6iZK9Xu.png

sPPe8zq.png

vby8JMx.png

40MP6w8.png

JZvjIaa.png

ankP7m7.png

Zg3Aukq.png

eUcoBud.png

VdjhRAw.png

tRhVpIe.png

iYY3Jfz.png

Prócz takich zmian również został wymieniony limiter na dużo lepszy.

Zablokowano injectowanie clienta darmowymi injectorami do cheatów (wkrótce będą pracę nad czymś lepszym)

Jeszcze kilka zmian było, ale zostawię to dla siebie, bo to głównie poprawki w silniku gry.

Jutro serwer startuje, a ja od dziś odpalam większe reklamy niż dotychczas, Nesantia startuje dwa razy mocniejsza niż ostatnio!

• Aive zmienił(a) tytuł na Akademia Nesantia.pl [Easy/4Fun]
Opublikowano

Polecam serwerek a ty @Turqusova jesteś tak głupi jak but xDD szkoda mi ciebie jak patrzę na twoje posty, jakieś dziecko z autyzmem (w sumie nie obrażając dzieci z autyzmem bo one są bardziej normalne) myślisz że coś może a tak na prawdę chu*a możesz haha 😂😂 Hau Hau do nogi

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
Przed chwilą, Skyr napisał:

Zajrzałem na serwer. Znikoma ilość graczy, nie ma czego szukać. 

dobrze, że wbiłeś na serwer, który jutro startuje, ah te prawdziwe komentarze XD

Opublikowano

Beta okazała brak zainteresowania, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. W dzisiejszych czasach ciężko się wybić, daję sobie rękę uciąć, że po dwóch lub trzech miesiącach wypadnie z karuzeli jak większość takich błaznów niszczących miano Metina. Prawdziwy Metin się skończył dawno temu. Dzisiaj aby stworzyć, zamydlić oczy takim osobom jak Ty i zgarnąć całkiem sporą ilość gotówki, a następnie wznieść toast po upadku za głupich i naiwnych ludzi, którzy walili w is, bo dzisiejsze serwery słyną z pay2win.

Opublikowano
Przed chwilą, Skyr napisał:

Beta okazała brak zainteresowania, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. W dzisiejszych czasach ciężko się wybić, daję sobie rękę uciąć, że po dwóch lub trzech miesiącach wypadnie z karuzeli jak większość takich błaznów niszczących miano Metina. Prawdziwy Metin się skończył dawno temu. Dzisiaj aby stworzyć, zamydlić oczy takim osobom jak Ty i zgarnąć całkiem sporą ilość gotówki, a następnie wznieść toast po upadku za głupich i naiwnych ludzi, którzy walili w is, bo dzisiejsze serwery słyną z pay2win.

No to jeszcze 1 combo, przykro mi, ale na serwerze nie było bety. Jeszcze jakieś kłamstwa napiszesz?

Opublikowano

image.png

Wiadomo, że serwer wykolei się jak astronauta. Śmieszy mnie to, że akcja rozgrywa się w dawnym średniowieczu, gdzie nie było zegarków, a co mowa o butli z tlenem. Brawo, niedługo wprowadzicie samochody.

Dnia 9.03.2020 o 14:18, BezProcentów napisał:

2 akademia a chłop dalej grafiki nie kupił i te ssy porozciągane w prezce... masakra

Słuchaj, właścicielowi zależy na tym aby zamydlić oczy głupim ludziom, a następnie za te badziewie zgarnąć pieniądze. Nie bój się, astronaute już mamy, czekamy teraz na model tesli, a następnie smartfony zamiast peleryn męstwa. 

Dnia 31.03.2020 o 16:59, krs999 napisał:

Czyli nic innowacyjnego, nic co by zachęciło normalnych ludzi do gry. Znajdzie się kilka jełopów, którzy dopieszczą is, a właściciel będzie siedział i się śmiał. Tfu, kolejne badziewie psujące markę metina jakimiś szarfami, a nawet butlą z tlenem. 

Opublikowano
11 godzin temu, Skyr napisał:

Ty chłopie nie wiem skąd się zerwałeś, ale coś Ci nie wychodzi jak masz zamiar pisać takie bzdury to nie na tym forum. Idź gdzieś indziej pisać takie bzdury i nabijać sobie posty.

Jak ktoś szuka serwera na dłuższy czas i żeby sobie pograć to serdecznie zapraszam ❤️

MadeupSatisfiedEgret-size_restricted.gif

Opublikowano
1 godzinę temu, Nykse napisał:

Ty chłopie nie wiem skąd się zerwałeś, ale coś Ci nie wychodzi jak masz zamiar pisać takie bzdury to nie na tym forum. Idź gdzieś indziej pisać takie bzdury i nabijać sobie posty.

Jak ktoś szuka serwera na dłuższy czas i żeby sobie pograć to serdecznie zapraszam ❤️

Przyjdę tutaj po upadku tego ścierwa, tylko dlatego żebyście zwrócili mi honor. Z tym kosmonautem to doyebaliście.

Opublikowano
11 minut temu, Skyr napisał:

Przyjdę tutaj po upadku tego ścierwa, tylko dlatego żebyście zwrócili mi honor. Z tym kosmonautem to doyebaliście.

Wróć do poprzedniego tematu i popatrz komentarze z tamtego roku, ups chyba będziesz musiał długo na to poczekać :))

A co do samochodu specjalnie dla Ciebie dodam wyścigówkę jako wierzchowca, ciekawe co wtedy napiszesz mistrzu xD

Opublikowano
2 minuty temu, Molirol napisał:

A co z głównym serwerem? Zostanie olany? Są na nim jeszcze jakieś eventy poza ratami czy już wywalone? Chciałbym wrócić ale ma główny serwer nie chce mi się od nowa grać że względu na zainteresowanie.

Nie zostanie olany, tam również zostały wprowadzone te kolorowanie skilli itp.

Opublikowano

Ja tam wbije z nudów. Pytanie, czy przed startem będzie trzeba jeszcze coś pobierać lub jakąś łatkę czy wystarczy czekać do 20 aż serwer zrobi się online?

Opublikowano
1 minutę temu, FeaR23 napisał:

Ja tam wbije z nudów. Pytanie, czy przed startem będzie trzeba jeszcze coś pobierać lub jakąś łatkę czy wystarczy czekać do 20 aż serwer zrobi się online?

Nic nie będzie trzeba pobierac, po prostu pobierasz klienta i czekasz na start

Opublikowano
3 minuty temu, Winter. napisał:

Nic nie będzie trzeba pobierac, po prostu pobierasz klienta i czekasz na start

No to gitara.

A jak tu wygląda balans postaci? jest coś wyrównane czy nie niektóre postacie odstają od reszty? chodzi mi o pvp i wojny

Opublikowano
17 minut temu, FeaR23 napisał:

No to gitara.

A jak tu wygląda balans postaci? jest coś wyrównane czy nie niektóre postacie odstają od reszty? chodzi mi o pvp i wojny

Balans jak to balans jedna klasa jest lepsza, a druga gorsza, ale jak będzie coś nie tak to z chęcią poprawię 😉

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...