Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z logowaniem na Minecraft.net

AniaF0x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem z zalogowaniem się na konto na stronie minecraft. Problem polega na tym, że, gdy wpiszę mail i hasło (które są oczywiście poprawne), to wyskakuje mi komunikat  "jesteś offline, odśwież, aby spróbować ponownie. Ale ja NIE jestem offline i internet dobrze mi działa. Zaraz po pojawieniu się tego, szybko znika i ledwo da się przeczytać, a co dopiero zrobić screena. Problem zaczął się tydzień temu, gdy chciałam się zalogować. Nie miałam wtedy siły na to, więc nie próbowałam dalej się logować, a teraz nadal nie mogę. Wie ktoś co należy zrobić? Z góry dziękuję komunikat.PNG🤷‍♀️

Opublikowano

Witam,

jeżeli sama witryna działa prawidłowo, to wygląda na jakiś błąd. Na samym początku spróbuj zalogować się z innego internetu np. mobilnego w Twoim telefonie. (Udostępnij na komputerze/laptopie)

Po otrzymaniu informacji podam dalsze instrukcję, ale zamiast udostępniania mobilnego internetu możesz również skorzystać z VPN. (typu: betternet - darmowy)

Opublikowano

Jeżeli używałeś mcleaks zmień serwer logowania spowrotem na mojang.net lub poczekaj 24h, możesz spróbować z opera vpn (powinno działać tak samo internet z telefonu).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...