Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem z elfbotem na dbv. Otóż sprawa wygląda tak, że na jednej postaci wszystko śmiga idealnie, z tym, że tam nie używam targetu, ani obszaru (ani ringów + buffy). Ale na drugiej owszem, wszystkiego.. I właśnie tam gdzie używam wszystkeigo podczas biegania na bocie, kickuje mi co chwile postać. Czy jakiś skrypt tak działa? Czy w czym problem? Jedna śmiga dobrze (bez targetu, obszaru etc) ale śmiga z healem, senzu itp - a druga wszystko odpalone i kick, kick, kick... Reconnect w skrypcie mam, ale nie zawsze zadziała na czas i co chwile deski 😕 Proszę o pomoc 😞

Edit: Zauważyłem, że to nie wina ani targetu, ani obszaru, ani senzu mana/hp, czy też haste czy heala. Sprawdzałem czy może być wina otwierania loota/przenoszenia itemów do bp, ale też to nie to. Wyłączyłem buffa na siebie, ale dalej nic. Wina ringów? Lub sam targeting w opcjach elfbota coś szwankuje? Pytanie tylko dlaczego na jednej postaci tak jest, a na drugiej wszystko śmiga?

Edit.2: To też nie jest wina ringów... Zauważyłem, że gdy miałem włączony sam targeting, przy ustawianiu wp, zaczęło mnie kickać. Więc wina leży widocznie po stronie targetingu... W takim razie... Czym to może być spowodowane? 😕

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...