Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokada VAC a połączone konta

Czlowiekpestka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam pytanie otóż założyłem 2 konto na steam patrze biblioteke gier i mam takie cos (gry przeniosły mi się z 1 konta na 2 czy jezeli dostane bana to na moje 1 konto tez pojdzie? ps. To 2 konto założyłem do testowania cheatów nie mam zamiaru psuć nikomu rozgrywki poniewaz chce tylko wh na 5/10 turnieji jak to działa po prostu  przetestować poniżej zdj

Przechwytywanie.PNG

• Aive zmienił(a) tytuł na Blokada VAC a połączone konta
Opublikowano

Tylko ze nawet nie podawalem numeru telefonu takiego samego (wogóle na tym koncie nie podawalem) maile inne i wgl wszystko inne gram na nim od wczoraj i jeszcze nie ma vaca

Opublikowano

Świetne nie psucie rozgrywki grając na wallhack'u. Może napisz jeszcze, że masz zamiar odpalić aimbota, aby sprawić przyjemność przeciwnikom?

Zwyczajnie udostępniłeś bibliotekę. Możesz to w ustawieniach wyłączyć, ale nie ma wpływu na VAC, jeżeli to gra na Twoim aktualnym koncie. Tworzenie konta na inny adres e-mail, numer telefonu i cokolwiek innego nie ma wpływu, ponieważ i tak logujesz się głupio na tym samym profilu/urządzeniu (oraz z tego samego Adresu IP)

Opublikowano

Jeżeli konta 2 nie masz połączonego w żaden sposób z 1 kontem
(Podany ten sam numer telefonu, Email) to raczej nie dostaniesz bana. Gwarantować ci tego nie gwarantuje ale w 90% jestem pewien że nie przejdzie ci ban z drugiego konta na twoje główne konto.

Pisze Ci "Z biblioteki gracza ..." ale po włączeniu gry już nie powinno to pisać bo CS jest F2P. Wtedy masz grę na własne konto.

Dodam od siebie:
Granie na cheatach to psucie rozgrywki. Oraz te 60 zł za status prime to trochę jest zwłaszcza jak gra jest F2P.  Niektórym po prostu szkoda wydawać lub po prostu ich nie stać i wolą wbić ten status prime za darmo zwłaszcza jak to jest możliwe.
Anyway, i tak to nie zbawi świata jeżeli ty zaprzestaniesz się haniebnego czynu jakim jest cheatowanie. A wbicie Prime przeciwko cheaterom nie mając żadnego w teamie jest możliwe bo sam zrobiłem tak sobie 2 konta "smurf". Zajęło chwilkę. Fakt ze nowi gracze są odsuwani od tej gry kiedy spotykają takich jak ty na swojej drodze i nie popieram cheatowania w żadnej grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...