Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instagram Bot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Stworzyłem własnego bota do instagrama. Jest to jego pierwsza wersja - na ten moment są ustawienia takie jak oczywiście ustawienie loginu i hasła, tagów na które bot ma wchodzić (dowolna ilość) oraz ilość zdjęć, które ma z danego taga polubić. Bot loguje się, wchodzi w dany tag, lajkuje najnowsze zdjęcia. Dodatkowo utworzyłem możliwość obserwacji osób, których zdjęcia bot polubi. Wszystkie osoby, które zaobserwuje są dodawane do pliku TXT oraz po jakimś czasie przestaje ich obserwować. 

Efekt? Około 70% osób, których profile zaobserwujemy same zaczną nas obserwować i lubić nasze zdjęcia, a pod koniec dnia możemy uruchomić skrypt "Unfollow", który odobserwuje wszystkie wcześniej zaobserwowane konta. Dzięki temu mamy darmowe follow oraz like bez żadnych zmian na koncie. 

INFORMACJA - bot został stworzony tak, że widać każdy ruch, który robi. Przeglądarka sama się włącza, a bot na naszych oczach wykonuje wszystkie czynności. Dzięki temu nie ma obawy, że coś może dziać się w tle, a wszystko co bot robi widać na bieżąco. W trakcie działania bota można dowolnie korzystać z komputera.

Osoby zainteresowane proszę o wiadomość na discord - Mikowhy#9826 

Tutaj też można pisać aczkolwiek częściej odpowiadam na discordzie.

Pozdrawiam

Bot creator 😀

Opublikowano

Na pisaniu oraz udoskonalaniu go przeznaczyłem około 3 dni więc w zasadzie miło byłoby dostać chociaż jakiś grosz i przetestować go porządnie 🙂 myślę, że dogadamy się bez problemu

Bot creator 😀

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...