Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FiveM][RP] ZoneRP

MlOdy1922

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj, przychodzę do Ciebie żeby zaprezentować mój pierwszy serwer na scenie FiveM jest to serwer RP, wiem że w sieci krąży dużo reklam lecz większość serwerów prowadzona jest przez osoby nie dojrzałe, młode które stawiają swoje wyspy na maszynach za 30zl które nadają się do postawienia TS3 do rozmów. Ja chciałbym zaprosić Was na serwer ZoneRP, nad serwerem pracujemy od tygodnia, serwer discord powstał i został otwarty niedawno  a z dniem dzisiejszym zapraszamy użytkowników i miejmy nadzieję przyszłych obywateli.  Jako że serwer dopiero powstaje to wielu z nowych uzytkowników ma możliwość stanąć na wysokości zadania, pokazać się od dobrej strony i zająć posadę marzeń.  Już w ten weekend odbędą się BetaTesty wyspy. Poszukujemy:
🚑  Ordynatora Szpitala
🚗  Majstra do Warsztatu
👥 Staffów do Administracji z awansami w wysokości swoich umiejętności 
⚔️ Mafie, Gangi i Kartele Firmy 

Na dzień dzisiejszy za dużo o serwerze niestety nie mogę Wam opowiedzieć ale obiecuje, że rozgrywka będzie na wysokim poziomie, ogarnięta i odpowiedzialna administracja i co najważniejsze stabilność maszyny na której będzie stworzona wyspa.  - Jesteśmy otwarci na wiele propozycji!  Wejdź i pomóż nam rozwinąć naszą społeczność!
https://discord.gg/NyUhsRm

• Aive zmienił(a) tytuł na [FiveM][RP] ZoneRP
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...