Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dla Ludzi O Mocnych Nerwach ...

MrThomson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde bałem się otworzyć tego linku, ale otworzyłem. Po obejrzeniu filmiku byłem w kiblu (chyba wiadomo dlaczego). Ten kolo jest pojebany!!

pozdrawiam heniuś

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up:

dlaczego? ^^

z widoku krwi?

bo ja i tak go nie otworze

bo np. nie boje się scary maze game gdy pierwszy raz kolega mi pokazał to tylko lekko drgnełem ale mi się te scary maze game śni już od kilku miesięcy o.O

a co dopiero po tym...

@edit:

Opublikowano

mnie to nie ruszyło ... ale żeby takie coś robić ... no dajcie spokój

11.jpg

Opublikowano

jakoś nie wiem czemu ale takie filmiki mnie nie ruszają. Może to dlatego iż takie "pierdo**ięte" osoby są na świecie i może być tylko gorzej.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Możecie mnie olśnić? To jakiś filmik czy zdjęcie?

Domyślam się, że zdjęcie i dlatego nie otwieram. Kiedyś oglądałem zdjęcia z wypadków na autostradzie i to było baaaardzo nieprzyjemne...

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

a Mnie to nie rusza. wcale o.O

Te okropieństwa to po prostu CIAŁO nic więcej... ludzie boicie się swojego ciała czy co B) To nikt z was nie będzie lekarzem, bo takie filmy to ma lekarz codziennie :P

Straszne to są rzeczy straszne, nie znane i dziwne, ale zwykli chorzy psychicznie ludzie ?

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Pff,ja tam przy obiedzie dział hard na sadolu przeglądam (kto wie o co chodzi? ;) )..nie powinieneś tutaj wrzucać takich filmików,chyba że nie znasz średniego wieku urzyskodników tego forum... ;)

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Oglądnąłem kilka i brakuje mi słów, skąd w ogóle takie coś przychodzi ludziom do głowy?

Modna sygnatura.

Opublikowano

Niektórzy mają najebane we łbie i tyle.

A pomyślcie sobie ile takich osób na świecie jest którzy takich psychicznych scen nie publikują.. brak m i słów ;/

pulp09.jpgDaj add.png
Opublikowano

Wszystko pięknie, ładnie, ale mógł ktoś napisać że przypał odpalić to "coś" jak się Kurrwa nie jest samemu w pokoju ;)

Ehh, jeden przypał w tą, czy w tą...co za różnica...

. . .

Opublikowano

; o ten 2 link z kumplem oglądałem.. jak wyciągał strzykawke .. z to myślałem .że wymiotuję, ale dałem rade..

LoL . ?

Opublikowano

Pokazałem to dziś mojemu tacie przy obiedzie , zaczął krzyczeć tfu tfu i pół obiadu wyżucił :[

Hmmm...mały sadysta. Już rodziców chcesz wykończyć?

Opublikowano

MrThomson To masz nasrane w głowie że komuś to pokazujesz....tym bardziej ojcu.

Ale tak czy siak wydaje mi się że tego nie zrobiłeś ;)

Gdyby mi syn przytargał laptop do stołu przy którym jem obiad i włączył taki film to wyjebał bym go przez okno...oczywiście razem z tym laptopem.

. . .

Opublikowano

@UP

Ja mam zajebiste relacje ze starszym , i to było bardziej tak jakbym pokazywał to koledze

anyways nic mi nie zrobił

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...