Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór laptopa - MSI GL65 vs ASUS TUF

hapen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam w planach kupno laptopa na dniach i chciałbym się dowiedzieć który z nich będzie lepszy i dlaczego i jak wy to widzicie która firma radzi sobie lepiej aktualnie na rynku i który wy byście wybrali, niżej podrzucam link do obu laptopów.

ASUS TUF: https://www.x-kom.pl/p/492742-notebook-laptop-156-asus-tuf-gaming-fx505dt-r5-3550h-16gb-512-win10.html

MSI GL65: https://www.x-kom.pl/p/519147-notebook-laptop-15-6-msi-gl65-i5-9300h-16gb-512-gtx1650-120hz.html

• Aive zmienił(a) tytuł na Wybór laptopa - MSI GL65 vs ASUS TUF
Opublikowano

Z tych dwóch wydajniejszy będzie MSI, choć osobiście nie wybrałbym tego modelu.
Lenovo Legion Y540-15 i5-9300H/16GB/480 GTX1650 - matryca FULL HD matowa IPS całkiem przyzwiota jeżeli chodzi o laptopa dla graczy, wykonanie akceptowalne przy tym stonowany design, miejsce na drugi dysk SATA, wygodna podświetlana klawiatura. 

Acer Aspire 7 i5-9300H/16GB/512 - matryca FULL HD IPS, elegancki stonowany design w aluminiowej obudowie, solidniejsze wykonanie względem Lenovo. Podświetlana klawiatura, całkiem niezłe audio, dodatkowy slot na jeszcze jeden dysk.

Moim zdaniem warto zastanowić się nad dołożeniem do GTX1660ti, sporo wydajniejsza karta graficzna względem GTX1650.

Lenovo Legion Y540-15 i7-9750H/8GB/256 GTX1660Ti

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano
Dnia 19.02.2020 o 23:05, Robs napisał:

Czemu wklajasz link do tego smaego produktu? Nieładna zagrywka

Jest to inna konfiguracja, moim zdaniem sensowniejsza.

Opublikowano

Polecam

Lenovo Legion Y540  na xkom masz promocje na laptopy do końca lutego pare dni kupiłem taki laptop tylko z i7 9750h i gtx 2060

Fajna jest opcja gwarancji lenovo premium care do 5 dni ci naprawią jak ci się zepsuje laptop na gwarancji 

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Acer w swoim serwisie również posiada naprawę do 5 dni, choć czasem i na to znajdzie się kruczek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...