Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy quickmargo jest legit?

zalfi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, natknąłem się ostatnio na bota o nazwie qiuckmargo, ma ktoś jakieś info na temat czy legit czy kradną jakieś dane wrażliwe? 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 16.03.2020 o 10:09, tenWyzejKretyn napisał:

Specjalnei sie zarejestrowalem na tym forum zeby napisal @zalfi ze szerzysz dezinformacje podajac, ze certyfikowana apka jest keyloggerem. 

O widze QuickMargo nie lubi negatywnych opini XD.. Nawet jeżeli nie macie dostępu do kont to ten bot jest takim uslessem XDD Osobiscie nie testowalem, bo wole swoje. Jednakże dużo osób mi na dc pisało, że jest lipa, bot potrafi podejść do moba i stać (10GODZIN (H)) bez atakowania go. Dlaczego? Nie wiem XD.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Nigdy nie wiadomo co jest w aplikacjach deksptopowych, mogą Ci kopać krypto waluty w tle obliczając twój komputer bez twojej wiedzy chociażby.
Testowałem na sandboxie i ogólnie bot mało intuicyjny, wydaje się jak by był stworzony stricte dla kasy nie dla ludzi. 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 19.10.2020 o 23:13, marian42 napisał:

Nigdy nie wiadomo co jest w aplikacjach deksptopowych, mogą Ci kopać krypto waluty w tle obliczając twój komputer bez twojej wiedzy chociażby.
Testowałem na sandboxie i ogólnie bot mało intuicyjny, wydaje się jak by był stworzony stricte dla kasy nie dla ludzi. 

krypto nie kopie bo to od razu czuć uzycie procesora na 100% mi jeszcze kaspeski nic nie wykrył

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 28.02.2021 o 10:34, maslana3333 napisał:

krypto nie kopie bo to od razu czuć uzycie procesora na 100% mi jeszcze kaspeski nic nie wykrył

Nie koniecznie, krypto można kopać nawet wykorzystując 10% Twojego procesora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...