Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YT - Escape from Tarkov - OhSorryBro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

#gameplay #Escapefromtarkov

Zazwyczaj dostajemy na scava mosina, czasem jakiś pancerz do tego ale....?

Czy dostałeś kiedyś scava w fullgear mającego w rękach m4 a na plecach RPK? Oto film który wyjaśnia jak dostać FULLGEAR SCAV (Przynajmniej jak ja dostałem 🙂 )

https://youtu.be/iNcbla6j1n4

Opublikowano

#gameplay #Escapefromtarkov

Witam.

Wydaje mi się że to świetna okazja by zauważyć jak zmieniała się jakości moich filmów na przestrzeni ostatnich tygodni. Materiał z wczoraj był sprzed 6 tygodni, dzisiejszy był montowany w tym tygodniu. Jednak wciąż wierzę że nie jest to szczyt moich możliwości!

Mam nadzieję że podzielicie się opinią pod filmem 🙂

Zauważyłem że na polskim Youtube nie ma poradników z pvp. Dlatego postanowiłem się za to zabrać.

W tej serii omówimy taktyczne aspekty PVP na podstawie moich akcji.

Sytuacja dosyć ciekawa jaka wydarzyła się w dormach na mapie customs. Mała garść porad do walki na bliskie dystanse 🙂

Poradnik Escape from tarkov pl 2020

Opublikowano

#gameplay #escapefromtarkov

CzapkaMEN kontratakuje 🙂

Wszystkie akcje z ostatnich dni które nie nadają się na pełny film. Pełno gagów i nieśmiesznych żartów 🙂

Niestety YT sie doczepił niektórych praw autorskich i muzyka została wycięta częściowo ;/

Escape from tarkov pl Polska 2020

Opublikowano

Escape from tarkov PL - Czyste PVP 3 - Schował się jak Mario do rury 🙂

Wycinki z rajdów zawierające czyste PVP. Dla mnie miodzio 🙂

Opublikowano

Ile ty będziesz miał lat kiedy umrzesz? Co do tego wieku osiągniesz? Niektórzy z nas, kiedyś... Leżąc w okopie zastanawiali się czy zobaczą swoją rodzinę przed śmiercią. Oto krótka historia Starszego plutonowego Johnatan Bro. Jaka była jego ostatnia myśl przed śmiercią?

https://youtu.be/61_87AzvW3M

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...