Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS-OFFLINE.PL

wp2009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jak najbardziej na plus, przejrzystość, brak jakiejś wielkiej ilości zbędnych kanałów ładne ikony. Z administracją nie miałem okazji porozmawiać gdyż nikogo nie zastałem. 
Powodzenia w rozwoju!

sygnatura.png

• Aive zmienił(a) tytuł na TS-OFFLINE.PL
Opublikowano
1 godzinę temu, Wonoace napisał:

Serwer jak najbardziej na plus, przejrzystość, brak jakiejś wielkiej ilości zbędnych kanałów ładne ikony. Z administracją nie miałem okazji porozmawiać gdyż nikogo nie zastałem. 
Powodzenia w rozwoju!

Dziękujemy na pewno kiedyś będzie nam dane porozmawiać 🙂 

2boXRtY.gif
Opublikowano

Czepnę się prezentacji 🙂 Ludzie, czytajcie przed publikacją 🙂

- "dla tego" - dlatego

- "bez potrzebnego spamu"- "bez NIEpotrzebnego spamu" 🙂

- "doświadczona administarcje" - doświadczoną administarcję

No i zdecydujcie się czy używacie pliterki czy nie,  poprawcie interpunkcję. No i "ts-offline.pl" to nie jest IP

A serwer - jak na początek nieźle! Serio istniejecie 5 lat i rekord to 27 osób online?

ts.virtual-gaming.eu - nie polecam, 2/10 :-)

Opublikowano
13 minut temu, zmechu napisał:

Czepnę się prezentacji 🙂 Ludzie, czytajcie przed publikacją 🙂

- "dla tego" - dlatego

- "bez potrzebnego spamu"- "bez NIEpotrzebnego spamu" 🙂

- "doświadczona administarcje" - doświadczoną administarcję

No i zdecydujcie się czy używacie pliterki czy nie,  poprawcie interpunkcję. No i "ts-offline.pl" to nie jest IP

A serwer - jak na początek nieźle! Serio istniejecie 5 lat i rekord to 27 osób online?

a gdzieś pisze ze bez ustanie działamy od 5 lat ? nie wiec nie rozumiem ciebie 🙂

2boXRtY.gif
Opublikowano
8 godzin temu, wp2009 napisał:

a gdzieś pisze ze bez ustanie działamy od 5 lat ? nie wiec nie rozumiem ciebie 🙂

"bezustannie", "Ciebie" 🙂 No zdanie zaczynamy dużą literą 🙂

No, jak macie napis "2015 - 2020" oraz "istniejemy od 24 Stycznia 2015" to jest całkiem logiczne że dotyczy to ciągłości.

Opublikowano

1. Widze ze człowieku nudzi ci się bo sie dowalasz o najmniejsze szczegóły i to mnie śmieszy bo widać ze ci się nudzi w życiu
2.istniejemy od 24 stycznia 2015 roku gdzie ci tak pisze ? - jeżeli dla ciebie napis 2015 - 2020 jest logiczne ze dotyczy to ciągłości działania ts to BRAWO dla ciebie
3.Domena jest od 2015 cały czas aktywna ale przez pewien czas nie była podłączona do żadnego ts wiec jeżeli o ciągłośc działania domeny to się zgadzam ale nie ts 🙂
4. kończymy tą nie potrzebną dyskusję bo już i tak zmarnowałem za dużo cza

su na ciebie

POZDRAWIAM

2boXRtY.gif
Opublikowano

obraz.png

A tutaj tak pisze, nie znasz swojego TS? Jeszcze rano było "od 24 stycznia" ale widzę ktoś (nieudolnie) próbuje z tego wybrnąć, szanuję 😄

Skoro dla Ciebie błędy ortograficzne, interpunkcyjne, logiczne i językowe w prezentacji reklamowej są "szczegółami", to powodzenia w dalszej karierze 🙂

Skoro dla Ciebie opinia kogoś kto poświecił swój czas na zajrzenie do Was, przejrzenie serwera, prezentacji oraz pokazanie drobnych błędów jest niewarte Twojego zainteresowania... no cóż, przyjęcie konstruktywnej krytyki to oznaka szacunku i doświadczenia. Ale to przychodzi z czasem albo wykształceniem.

A czego się spodziewałeś? Że wrzucisz prezentację zrobioną "na kolanie" i wszyscy będą lizać się po jajach a przynajmniej rozpływać w zachwytach nad kolejnym TS identycznym jak wszystkie, kolejnej prezentacji takiej jak wszystkie i nie zauważać, ze to tak jakby już było?

No i wszystko to świadczy że jednak "oferujemy profesjonalną administrację" to kolejny wytarty slogan reklamowy. Dlaczego?

- "Użytkownik może posiadać maksymalnie (1) kanał prywatny. (Bez podkanałów)." - no to ciekawe że Wasz bot powinien dostać bana, bo każdemu daje po 2 podkanały 🙂

- "Użytkownicy mają obowiązek zwracania się z szacunkiem do innych osób." - no widzisz, swoją wypowiedzą i brakiem szacunku dla innych łamiesz swój własny regulamin 🙂

- "Każde nieuzasadnione przewinienie jest rozpatrywane indywidalnie przez członka administracji." - a są "uzasadnione" przewinienia? 😄

No i zmieńcie datę, bo "Regulamin zaktualizowany: 05.02.2019" - chyba się o rok pomyliliście.

Opublikowano
7 minut temu, zmechu napisał:

obraz.png

i co wynika z tego ss'a ?
bo dalej nie wiem o co ci chodzi człowieku ?

2boXRtY.gif
Opublikowano
7 minut temu, wp2009 napisał:

i co wynika z tego ss'a ?
bo dalej nie wiem o co ci chodzi człowieku ?

Doczytaj resztę. Bajo!

Opublikowano

Przyjemna prezentacja dla oka serwer w sam sobie również ładnie się prezentuje brak zbędnych gówien ładnie posegregowane strefy. Polecam.

Opublikowano
19 godzin temu, _Robak napisał:

Przyjemna prezentacja dla oka serwer w sam sobie również ładnie się prezentuje brak zbędnych gówien ładnie posegregowane strefy. Polecam.

Dziękujemy 🙂

2boXRtY.gif
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

[+] Automatyzacja
[+] 64 sloty słyszałem ze mają powiększyć
[+] Ogarnięta Administracja
[+] Przejrzysta Grafika i ułożenie teamspeak'a
[+] Przejrzysta Strona panel forum
[+] Serwer godny polecenia dla niedzielnych graczy którzy szukają spokoju żeby porozmawiać

Opublikowano

Jak najbardziej serwer godny polecenia jak i sam właściciel tyle lat się znamy już i dalej się dobrze trzyma hah ❤️ 

Pozdrawiam i życzę udanego rozwoju.

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni, zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...