Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Start po długiej przerwie

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Naszła mnie ochota na powrót do globala na serwerze Rubinum,kupiłem na start skromne 100kk i zacząłem grać sura wp. No i tu jest pytanie jak teraz wyglada gra na plu ? Na jakieś początkowe rzeczy hajs jest,więc na którym lvl zrobic przerwę,35 i dropic odlamki tak jak kiedyś? Ktoś może napisać jakiś plan na rozgrywkę tak jak powinna wyglądać w 2k20 ? Z góry dzieki

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dołączam się do pytania. Żadnych fajnych prywatnych serwerów już nie ma, zostaje nadzieja w PL'u 😄 Chociaż mi się wydaje, że przerwa na 35 lvl'u nadal jest w "mecie".

Opublikowano

najlepiej sobie dropic 5x dropki na odlamki 35-40lv w sw. hwang albo DT 

61lv wp/body zeby dropic blaski z eventow

35lv body zeby dropic przedmioty eventowe w m2 

glowna postac najlepiej szybko cisnac do 95lv to wtedy sie gra dopiero zaczyna na PLu. Mozna wtedy zarabiac na metkach na mapie 95 a pozniej isc na smoki, razadory itp.

Arivis.pl

Opublikowano

Typ wyżej jak zawsze do gadnia dużo,a sprawdź jego posty...zero pojęcia o grze-pierw sprawdź od którego lvla dropią te odłamki a pozniej się tutaj udzielaj :).

Co do tematu:

Zacznij najlepiej bodym na te chwile wbij 35-z racji na to że niedługo event wielkanocny(a na nim przy dużym nakładzie czasowym można wynieść naprawdę sporo.),czytaj na nim skille.

Podstawowym zarobkiem na sam początek na pewno kopanie rud-nie zrobisz fortuny ale na 3-4 konta kopanie dosyć ładnie wychodzi.

Zrób eq tak aby ustać bodziakami 33lv-35 na światyni(pierwsza-druga platforma) i drop alchemie.Nie wiem czy w Isa inwestujesz czy nie,ale osobiście polecam kupić za 20zł na miesiąc rekawice na 30dni-nawet jesli nie inwestujesz to przemyśl to w ten sposób że dropiąc bez niej spędzisz w grze czasu co najmniej 2x tyle co z rękawicą.

Prócz alchemii nie ma jakiś konkret zarobków na początek,możesz też farmić pkt.walki na arenie,tak samo kopanie na niej rud(szmaragd 10kk na etolnie jeden przetop-idzie na tym dobrze zarobić).

Później od biedy można przejść się na DT-mimo tego że niby 2k20 i DT się nie opłaca,wcale tak nie jest-czasem można wynieść po 5w z jednego 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...