Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 2Ch I Problem ;/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Mam małe pytanko , problem . Po załączeniu na serwer 2 ch okazało sięze były one edytowane przez osobę trzecią (ulepszane hwangi itp.) . Czy posiada ktośczyste pliki ch2 bez edycji , lub wie gdzie można pozmieniac te ulepszenia , na tradycyjne . (dla przykładu po wpisaniu komend 11291 - hwang dla sury , 11292 hwang dla sury +2 , 11293 - hwang dla sury +3 , 11294 - hwang dla sury +4) co mnie totalnie irytuje ... Z góry dzięki za pomoc

Pozdrawiam BaSic

fiR919k.png

Opublikowano

nie wiem ocb, napisz to jeszcze raz prosciej, byc moze bd mogl ci pomoc a tak btw -> 11290-11299 -> stal dla woja

57199140501148694665.png

Opublikowano

Wszystko robione zgodnie z tym tematem http://www.mpcforum.pl/topic/127106-tutjak-zrobic-serwer-z-ch1-i-ch2/

Z hwangami problem rozwiązany ale pojawil sie kolejny ... Nie da się wybrac profesji , nie da się kliknąć na niektóre npc ... Nie wiem co się stało , po 5 lvl nad instruktorami nie ma strzałek z wyborem profesji , nie da się na nie kliknąc , nie da się kliknąc na dozorcę(po kliknięciu nic się nie dzieje ) i informacje podczas wylogowywania są po niemiecku ... Prosze o pomoc

fiR919k.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...