Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwana pomoc z ogarnięciem bota

tspol-24.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, witam, mam ogromną prośbę. Jestem początkującym administratorem ts3, jeszcze wielu rzeczy się muszę nauczyć i mam pytanie czy znajdzie się jakaś dobra duszyczka która pomoże mi ogarnąć bota do ts? osoby które pomogą proszone są o PW lub mail: [email protected].

Z góry dziękuję, jakoś się odwdzięczę.

• Aive zmienił(a) tytuł na Poszukiwana pomoc z ogarnięciem bota
Opublikowano
Dnia 29.01.2020 o 09:19, Catha napisał:

W czym mogę dokładnie pomoc :)?

Catha, Ty jedynie w czym mi możesz pomóc to w oddaniu mi pieniędzy które zapłaciłem Ci slepo wpatrzony w Twoje usługi, Nie jesteś osobą słowną, jesteś zwykłym oszustem który żeruje na czyjejś wiedzy na ten temat która nie jest jakaś perfekcyjna. Powtórzę się jesteś zwykłym oszustem który powienien zostać ukarany i w moim przypadku tak się stanie. Sprawa została zgłoszona, chcesz się jakoś dogadać daj znać. Osoby które chcą dowodów mogę ję podesłać na priv i mogę też pokazać że jak tchórz mnie na gg zablokowałeś.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni, zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...