Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakim cudem mam dość spory wzrost fpsów?

sh0keN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem z dziwnego powodu miałem o dziwo 70 fpsów na extreme shaderach teraz nagle 700 na domyślnych 300 teraz 1470 fpsów XDDDDD czy to wina forge'a/optifine ?

Czy co ? 

mój pc 

g4560 -procek

gtx 1050 ti

64 bit

Opublikowano

Nie rozumiem, po co ten post. Nagły wzrost fpsów raczej nie powinien być czymś, o co powinieneś się obawiać (wręcz przeciwnie, cieszyć). A po za tym po co usuwać 1 post i tworzyć kolejny do tego samego ,,problemu" , tylko że tamten miał zdjęcia, a ten specyfikacje.
Ale jeśli chcesz naprawdę wiedzieć, czemu, to czy nie usuwałeś czegoś, nie aktualizowałeś czegoś albo nie zmieniałeś/dodawałeś w mc.

Opublikowano

Wiem, ale nie dało mi posta XD właśnie to jest dla mnie troche szok jedynie forge'a mam nowszego miałem 1.26 teraz 1.111 i tak mało fps a tu tak no nie wiadomo skąd aż taki skok? 

Opublikowano
27 minut temu, sh0keN napisał:

Wiem, ale nie dało mi posta XD właśnie to jest dla mnie troche szok jedynie forge'a mam nowszego miałem 1.26 teraz 1.111 i tak mało fps a tu tak no nie wiadomo skąd aż taki skok? 

Jakiej wersji Minecraft'a używasz?

Opublikowano
10 godzin temu, Danki_USSR napisał:

Jakiej wersji Minecraft'a używasz?

premium ale mam minihuda wziętego, ale no chyba jakiś bląd jest bo nie widać mi głodu i jak wezmę f3 to mam o wiele mniej fpsów 

Opublikowano
26 minut temu, sh0keN napisał:

premium ale mam minihuda wziętego, ale no chyba jakiś bląd jest bo nie widać mi głodu i jak wezmę f3 to mam o wiele mniej fpsów 

W sensie jakiej wersji mc. to 1.12.2/1.11.2 itd.

Opublikowano

Możliwe, że to przez forge. Jest jeszcze nie do końca stabilny i może dlatego

• Biter. zmienił(a) tytuł na Jakim cudem mam dość spory wzrost fpsów?
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...