Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot rl tibia

Kacapek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od dłuższego czasu tworzę bota na rl tibię, jest on bardzo amatorsko napisany lecz działa naprawdę dobrze. Bot jest w 99% sprawny, nie działa w nim auto utama, auto haste oraz anty paral, do dopracowania tych funkcji potrzebował bym dostępu na kilka godzin do konta z PACC. Z bota korzystałem około roku czasu. Bot miał o wiele mniej funkcji w tamtym czasie. Korzystając z bota dostałem tylko 1 bana ze względu na setki reportów (latałem cały czas w 1 miejscu). Od 2-3 miesięcy nie mam kompletnie czasu na dalszy rozwój dla tego szukam chętnych osób do pomocy. Zależy mi na tym aby bot nie stał się publiczny. Dostęp do niego ma mieć tylko kilka osób. Mam wiele pomysłów na ulepszenie np. dodanie depositera, system anty trap i wiele, wiele więcej, lecz tak jak wspominałem brak czasu. W zamian za pomoc daję całkowity dostęp do bota. Potrzebuję kogoś, kto zrobi ładne gui, testerów, którzy na wszelkie sposoby sprawdzą funkcjonalność oraz kogoś, kto pomoże w dalszym rozwoju bota. Poniżej przedstawiam zdjęcie z aktualnymi funkcjami:

auto-1-12.jpg

reklama

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...