Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC za granie z cheaterem na tym samym internecie

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie czy mogę na moim koncie dostać bana w csgo za granie z kolegą cheaterem ktory dostałby bana w tym samym domu (ten sam internet na 2 komputerach). Proszę o normalną odpowiedz ponieważ nie wiem czy mam z nim grać tym bardziej że bedziemy używać samego internetu i on może w każdej chwili dostać bana.

Opublikowano

Raczej Tak,

Możesz otrzymać Vac grając z cheaterem który ma inne ip od Ciebie i siedzi np 600km od twojego domu a gracie razem w tym samym teamie więc odpowiedź jest jasna,

Niestety na tym polega ta gra.

Opublikowano

Nie dostaniesz bana, ew. cofną ci gry gdy kolega cheater dostanie bana. Dużo osób używa jakichś osiedlowych internetów które zazwyczaj mają 1 ip albo np. jeśli grał byś na jakimś darmowym hotspocie w galerii.

Ban jest na konto a nie ip.

Opublikowano

Nie ma chuja, sam gram na czysto, gdzie mój brat ciska oporowo na ragebocie. Zbanowali mu z 3 konta, a mi tylko raz cofnęło grę. XD

• N3ST0 zmienił(a) tytuł na VAC za granie z cheaterem na tym samym internecie
Opublikowano

Vac nigdy nie banował użytkowników na IP bo bym im kasy zabrakło za każdy status prime,

jedyne co to mogliby wszystkich cheaterów co grają f2p zbanować na ip bo na serwerach społeczności się odechciewa grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...