Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RotwormBot - bot na real z battleye – opinie

assocati

Rekomendowane odpowiedzi

• Rayzer. zmienił(a) tytuł na RotwormBot - bot na real z battleye – opinie
Opublikowano

Rotwormbot to dawny Diaxbot, w momencie wprowadzenia łatki do battleye, która blokuje zaczytywanie z ekranu (black screen), bot przestał działać na Win 10, razem z niedziałającym botem poleciał mass delate (niestety odczułem to na własnej skórze). Z początkiem 2020 roku projekt Diaxa został sprzedany (podobno), chociaż ja w to nie wierze, po prostu Diax kojarzył się z mass banem i niezbyt fair podejściem do klienta i tak oto powstał Rotwormbot. "Nowy" bot zyskał funkcje przechwytywania obrazu przez OBS (co umożliwiło prace na win10), funkcje anty trap i kilka innych. Wszystko było by fajnie, gdyby nie fakt, że po drugim uruchomieniu bota znowu poleciał delate i taka sama akcja jak w przypadku Diaxa, do momentu płatności kontakt na fb wyśmienity, w sprawie ustosunkowania się w sprawie bana, cisza i 0 kontaktu, na forum rotwormbota tak samo ( mój post w sprawie bana wisi już kilka dni i nikomu z moderatorów nie jest na rękę żeby go potwierdzić) Po mimo, że byłem zadowolony z funkcjonalności samego programu, to podejście do klienta i sytuacja z wykrywalnością przez battleye całkowicie dyskwalifikuje tego bota. 

fb.jpg

delate.png

Opublikowano

Deletera na 2 konta, sytuacja identyczna jak powyżej a szkoda. Prawdopodobnie jest tylko jakoś zbieg okoliczności w którym leci delete ponieważ mam jeszcze jedno konto działa i ma się dobrze, można by pokombinować ale szkoda mi kont. Może specyficzna kolejność uruchamiania? Może jedna z funkcji powoduje bana? Ewentualnie delete lecą falami - bocilem prawie 2 tygodnie zanim cokolwiek się wydarzyło.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tez mi skasowali 2 konta, po zakupie zadnego kontaku, nic nie odpisuje na fb i na forum nie publikują moich opinii.Zastanawiam się czy nie zalozyc im sprawy cywilnej ponieważ udostepniaja platny program który nie działa i nie ma zadnego wsparcia technicznego z ich strony do programu i po zakupie zero kontaktu.Dla mnie to czyste wyłudzenie pieniędzy.Przy zaplacie przez paypal wyswietla komunikat o przekazie darowizny na nazwisko Małgorzata Sobusiak. Jeżeli jest tu więcej osob oszukanych to można pomyslec o pozwie zbiorowym.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

To prawda w sprawie kontaktu co do płatności chętni odpowiadać. Natomiast jak juz po wszystkim to pomoc tylko poprzez forum z akceptowanymi wiadomosciami przez administratora. Od momentu jak zacząłem się dopytywać o niektóre funkcje to jest jakiś smiech na sali.

W głownych opcjach napisane ze dodano nowe funkcje, natomiast jak sie dopytuje gdzie te funckje to uwaga: W płatnym skrypcie, nie wydaje mi się, że normalnie możesz ich używać.

Inne aspekty to zlewanie ze cos nie działa. Skoro nie działa to nie używaj. Pytania o dana opcje, której widze że nie ma. Sprawdz jest w tutorialu.

Nie można.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...