Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S2][x20] Arena MU

Andrzej Pęksa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Versja : SEASON 2 EPISOD 1

SERVER FILES : LOUIS PREMIUM

Hosting : OVH GAME SINGAPOORE

Normal Experience :20x

Drop :30 %

Max Exc Drop :2

Chaos Machine :Webzen Default

Quest System : Webzen Default

Monster HP : 100%

Game Setting :GMO Default

Castle Siege : Saturday 11 AM British Time

WWW : https://www.muarenaphilippines.com/

Wiecej Pytan zapraszam na discord wiec wyjasnie obszerniej Podrawiam

https://www.discord.gg/HHECXX

https://discord.gg/HBFK6k

• Aive zmienił(a) tytuł na [S2][x20] Arena MU
Opublikowano

Powiem tak. Serwer dziala stabilnie i ja nie grajac 10lat w MU postanowilem sobie pograc ze wzgledu na S2 i low EXP. Jest to troche zmodyfikowany S2 ale calkiem fajny. Jest okolo 350online na 5serwerach co prawda ktos powie ze kazdy ma po 5kont i jest to prawda, tak samo jak jest webshop etc tylko pytanie gdzie go nie ma ? Czasy starego MU sie skonczyly (Na globalu tylko ty sprzedawales a webzen nie mial nic z tego-teraz sie to zmienilo) i kazdy bedzie sprzedawal/kupowal za kase. Trzeba isc na kompromis a nie tylko wybrzydzac - mozna wybrac tylko mniejsze zlo. Sam osobiscie mam 2konta i wiekszosc polega to na AFK jak za starych czasow. Expi sie dosyc latwo bo sa jakies itemki na start, pandy etc tylko problem moze byc z uzbieraniem seta. Wbicie samego 400 moze nie stanowic problemu tylko bardziej kupienie seta lub jego zrobienie.

Podsumowanie - Jezeli chcesz pograc jak kiedys na starszej wersji to ten serwer wydaje sie ok

Wigle - JonHson BK 310+  Guild  Libra, PANCERNI, RedRain, EternoBR, BLKpearl

serwery prywatne nick   Khamus, KazzZ

Opublikowano

Mi czego brakuje jedynie to wingow 3 poziomu wszystko bym zostawił tak jak jest walka o zamek w soboty o godz 12 czasu polskiego jest dobrym rozwiązaniem i daje frajdę. Jeśli ktoś ma sentyment do starej wersji śmiało grac👆👍

Opublikowano

S2 to histori  sentyment zassam klijenta zobacze jak jest naprawde szukam serwera gdzie trzeba sie wysilic aby cos miec  i to nie dzien tydzien czy miesiac ale caly czas moze to bedzie to a wiec zobaczmy >

Opublikowano

No ja ci powiem tak...Expie sobie w a4 4postaciami i 2postacie mam na 390lvl przez niecaly tydzien, uzbieralem jakies 30b30s10c. Jestem bez wingow w secie z wypadajek. Jak dla mnie powinni zmniejszyc exp w stosunku do dropa bo niedlugo 400 i w zasadzie bedzie farming wypadajek. Jakis set +9+L+HP+DD to jakies 150b a same wingi to zaleznie od rodzaju od 5b do 35b. Tak to wyglada

Serwer chyba umarl. Zostali afk a na CS praktycznie z gildi atakujacej bylo 5osob

Wigle - JonHson BK 310+  Guild  Libra, PANCERNI, RedRain, EternoBR, BLKpearl

serwery prywatne nick   Khamus, KazzZ

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...