Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt z keyloggerem a utrata kont

Kondoniewinny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się zapytać, czy jak pobiorę tampermonkey do chrome, i wkleję tam skrpyt z keyloggerem to jestem narażony na utratę konta w margonem? i czy tylko w margonem?

Czy jak usunę później ten dodatek do chrome, i bedę chciał się zalogować na inne konto, czy też jestem narażony, czy będzie wszystko git tak jakbym tego rozszerzenia nie instalował?

Opublikowano

Tak, ale ten skrypt wkleiłem do rozszerzenia Tampermonkey, czyli wtedy jak miałem to rozszerzenie to byłem narażony.  Ale później usunąłem to rozszerzenie "Tampermonkeya" z chrome, i zalogowałem się na drugie konto. Czy te konta, na które się zalogowałem już po usunięciu rozszerzenia i tym samym skryptu który był w nim są bezpieczne?

Opublikowano

Dzięki wielkie, mam jeszcze jedno pytanie, mianowicie jakbym używał skryptu na Operze i tam był zalogowany na "1" konto to one byłoby pod zagrożeniem. W międzyczasie wszedłbym na przeglądarkę chrome gdzie nie ma tego skryptu i zalogował się na "2" konto to ono będzie bezpieczne? Przypominam, że działają dwie przeglądarki w tym samym czasie tylko jedna ma skrypt a druga go nie ma.

Opublikowano

Po co ty sie pytasz coś co wiesz że posiada nieodpowiedni kod... my nie jesteśmy wróżkami i nie wiemy co jest tam napisane... może działać tak albo tak, najlepiej usuń to do kosza i graj normalnie. Milion pytań, warunków, ktoś ci powie źle i potem tego kogoś będziesz obwiniał... bez sensu wątek.

• Aive zmienił(a) tytuł na Skrypt z keyloggerem a utrata kont

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...