Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM!

Poszukuję sponsora do POWAŻNEGO projektu serwera Medium/Hard.

Pliki serwerowe są już gotowe. Umieszczonych zostało także kilka języków, aby zagraniczni gracze również mogli cieszyć się rozgrywką na naszym serwerze. Strona została już przeze mnie zakupiona.

CO OCZEKUJĘ?

- Dobrego kontaktu

- Zakup serwera dedykowanego

- Zakup forum 

- Zakup TS3

- Zakup reklamy

KONTAKT

GaduGadu: 64958442

Discord: Lactriksen#4665

Facebook: https://www.facebook.com/dawidsmiech2137

• Aive zmienił(a) tytuł na Poszukiwany sponsor
Opublikowano

Nie czaje kilka rzeczy

1. jaki poważny serwer skoro ty nawet 15 lat nie masz?

2. genialny temat bez przedstawienia co w tych plikach się znajduje jakie ss'y itp

3. to twoje kolejne konto na tym forum

4. Czemu masz logo innego serwera, a "robisz" inny serwer? XD

5. Ten temat to bait na 100% tu szukasz reklamy, a na facebooku w prezentacji "Yo! Potrzebujesz reklamy? Social media managera? Dodaj do znajomych i napisz!"

Na prawdę dziwie się, że w 2020 roku są jeszcze tacy ludzie jak ten, no ale cóż krwawią oczy od takich ludzi.

Oczywiście nie polecam, bo nawet ta osoba nie może podpisać umów ze względu swojego wieku, a co dopiero do innych rzeczy...

Opublikowano

Powiadasz pliki serwerowe są gotowe, ale masz na myśli jakiegoś gotowca postawionego tak, aby w miarę działał i dodane kilka języków, czy może jednak coś sensownego z dodatkami? (W sumie zależy od typu serwera)

Tak jak wyżej, zdecydowanie nie polecam.

Opublikowano
13 godzin temu, Vosly napisał:

Powiadasz pliki serwerowe są gotowe, ale masz na myśli jakiegoś gotowca postawionego tak, aby w miarę działał i dodane kilka języków, czy może jednak coś sensownego z dodatkami? (W sumie zależy od typu serwera)

Tak jak wyżej, zdecydowanie nie polecam.

Akurat tym razem się postarałem i sporo posiedziałem nad tymi plikami i zdziałałem jak na moje dosyć fajny serwerek Medium/Hard

13 godzin temu, Winter. napisał:

Nie czaje kilka rzeczy

1. jaki poważny serwer skoro ty nawet 15 lat nie masz?

2. genialny temat bez przedstawienia co w tych plikach się znajduje jakie ss'y itp

3. to twoje kolejne konto na tym forum

4. Czemu masz logo innego serwera, a "robisz" inny serwer? XD

5. Ten temat to bait na 100% tu szukasz reklamy, a na facebooku w prezentacji "Yo! Potrzebujesz reklamy? Social media managera? Dodaj do znajomych i napisz!"

Na prawdę dziwie się, że w 2020 roku są jeszcze tacy ludzie jak ten, no ale cóż krwawią oczy od takich ludzi.

Oczywiście nie polecam, bo nawet ta osoba nie może podpisać umów ze względu swojego wieku, a co dopiero do innych rzeczy...

nawet nie chce mi się tego komentować 

Opublikowano
46 minut temu, Dawid Śmiech napisał:

Akurat tym razem się postarałem i sporo posiedziałem nad tymi plikami i zdziałałem jak na moje dosyć fajny serwerek Medium/Hard

nawet nie chce mi się tego komentować 

bo wiesz, że to co napisałem to 100% prawdy. ty siedziałeś nad plikami? jak ty nawet nie potrafisz napisać prostego questa, a co mówić o innych rzeczach xD

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...