Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin od Netflixa

Hasta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AAAABUE01fCy4L6LIaBSgTwkqfSE9UFKAYariEH1

Obejrzeliście Wiedźmina od Netfliksa? A jeśli nie, to zamierzacie?

Czy ma szansę "pobić" Grę o Tron?

Jak oceniacie grę aktorską Cavilla? 

Jakie macie ogólne odczucia? 

Opublikowano

Obejrzałem i oceniam 9/10. Niektóre sceny mogli lepiej dopracować, chociażby tę z pierwszego odcinka gdzie wiedźmin walczył z potworem ale poza tym nie mam żadnych większych zastrzeżeń. Cavill według mnie idealnie odgrywa rolę Geralta a serial ma ogromny potencjał. W jednym odcinku nie mogłem się połapać, który bohater jest którym ale po chwili namysłu domyśliłem się, że jest tam jakiś odstęp czasu pomiędzy scenami. Jedyne do czego można się przyczepić to to, że netflix jest lewicowy i nie ma klimatu podobnego do gry.

Opublikowano

Jest spoczko, ale nie jest w ścisłej topce moich ulubionych. Trochę za dużo chaosu, przeplatania się historii i przeskakiwania w czasie 👍

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Serial sam w sobie wypada nawet dobrze, tylko osoby, które się wcześniej nie zagłębiały w wiedźmiński świat mogą nie rozumieć czasem o co chodzi.

Oglądało się go przyjemnie, według mnie jeśli trochę nad nim popracują może on przebić grę o tron

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

jak dla mnie totalny sztos, spodziewałem się lekkiej nudy ale bardzo mnie wciągnął i mógłbym oglądać bez końca, jeden z moich ulubionych seriali na netflixie

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...