Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nowość!] Aktualizacja Easymetin2 Na Uk I Us! (Mod 5.0, Patch 3.0)

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Chcę oddać do waszego użytku poczciwego EasyMetin2 w wersji 0.1.2.1385 oraz modyfikacji 5.0 z patchem 3.0. Ta wersja jest przystosowana dla metina angielskiego oraz amerykańskiego. Działa w 100% :) Pamiętajcie, że to wersja dla metinów od GameForge.

Zrobiłem też patcha 3.0, który może zaktualizować nie tylko EM2 na PL ale też na US i UK. Po zainstalowaniu patcha na oryginalnego i spatchowanego klienta, EasyMetin2 będzie na nim działał tak jak na pl - wszystkie opcje. Patch spolszczy wam też docelowego klienta w 100%. Na UK i US możecie też mieć kamermoda i yangdropera co powinno znacząco ułatwić pracę :)

Po zainstalowaniu tego patcha na uk i us będzie można używać fishbota i multihacka co wcześniej nie było możliwe (przynajmniej na uk bo jest hackshield).

Linki do pobrania są w tym, przypiętym temacie. Ten temat jest wyłącznie w celach informacyjnych i pomocy, jeśli masz jakiś problem i rozwiązania nie ma w FAQ to napisz go tutaj. Pamiętaj o tym, by Twój post zawierał informacje ze spoilera # Zgłaszanie problemu.

# Zgłaszanie problemu

Jeżeli masz problem z działaniem opisz swój problem i podaj te informacje:

• Jaki jest Twój system (dokładnie, razem z bitowością 32 albo 64 i service packiem)

• Jakie i ile masz zainstalowanych frameworków

• Jaką masz zainstalowaną javę

• Kiedy wyszła instalka Twojego metina (rok)

Potrzebne rzeczy możesz sprawdzić we właściwościach systemu i aplecie dodaj/usuń programy. Jeśli Twój post nie będzie tego zawierał nie udzielę żadnej pomocy. Jeśli jakieś informacji nie możesz zdobyć to jej nie pisz. Zasada ta obowiązuje wszystkich, powinna ona przyspieszyć diagnozę i rozwiązanie problemu.

Jeśli działa to nie bądź żyła i postaw plusa - to motywuje mnie do dalszej pracy! :)

Jak widać są tego efekty! :) Będzie więcej więc się nie wahaj! :)

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Pierwszy ^^ Fajne że zrobiłeś botka tam :) Szkoda tylko że nie działa on na USie od Z8Games :( Da się jakoś go przerobić aby tam działał? EDIT sorrry głupie pytanie ^^ Jeszcze raz sorry

ohcrapp1.gif
Opublikowano

Pierwszy ^^ Fajne że zrobiłeś botka tam :) Szkoda tylko że nie działa on na USie od Z8Games :( Da się jakoś go przerobić aby tam działał?

FAQ I, 2

...

@cezarylew - Również nie.

Opublikowano

Rozumiem , że działa na PL ?

W linku masz to do pobrania dla PL, UK i US :) Tak więc działa.

Opublikowano

A mi pomożecie? Nie moge otwierac spoilerów. Co zrobić?

Masz javę? Zobacz w innej przeglądarce.

Opublikowano

Widać że jesteś niewyczerpany.Ale jedno pytanko mam.Po co jeszcze pomagasz nam??

Osiągnąłeś PostMaker'a i Największą repu na MPC :).

Kiedyś napisałeś (coś takiego)"Mam postmakera, teraz największa reputacja i kończę"

Coś w tym stylu.

Zastanawiam się bo skoro osiągnąłeś swój cel to po co tu jeszcze jesteś?

Nie myśl że chcę się Ciebie pozbyć bo to co ty tu robisz jest za*****e

Tak tylko pytam :)

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Widać że jesteś niewyczerpany.Ale jedno pytanko mam.Po co jeszcze pomagasz nam??

Osiągnąłeś PostMaker'a i Największą repu na MPC :).

Kiedyś napisałeś (coś takiego)"Mam postmakera, teraz największa reputacja i kończę"

Coś w tym stylu.

Zastanawiam się bo skoro osiągnąłeś swój cel to po co tu jeszcze jesteś?

Nie myśl że chcę się Ciebie pozbyć bo to co ty tu robisz jest za*****e

Tak tylko pytam :)

Nigdy niczego takiego nie napisałem :) A pomagam itp. bo właśnie po to tu jestem :D Osiągnąłem co osiągnąłem i cieszę się z tego ale to nie zwalnia mnie z tego co robiłem :) Póki co jestem w formie i mam czas więc będę robił ile się da dla MPC :) Ale kiedyś pewnie taki czas się skończy :P

Jak prześcignę jakiegoś globa w postach to pomyślę hehe :D (nie mówię o arabie bo mam więcej od niego xD)

EDIT:

down - dziękuę xD

Opublikowano

Haha.W Prześciganiu w postach moda to powodzenia.Sry że to napisałem ale myślałem albo mi się wydawało że takie coś napisałeś. :)

Pozdrawiam ;)

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Andrzej twoje easy są zawirusowane.

nie polecam pobierać tego. Musiałem robić reinstalując Windowsa.

Nie mówię wam nie pobierajcie tak dosłownie każdy pobiera na własna odpowiedzialność.

te twoje boty wymuszały moje dostęp do bazy procesów itd.

Bot ten narobił takiego bałaganu że.....

naprawdę mowie prawdę.

on kradnie wam hasła.

nie chce zebrać (- ani +)

tyle na ten temat easymetin

Opublikowano

Stary, ale dowodów żadnych nie masz i sytuacja znów się powtarza.

Jak byś miał odpowiednią wiedzę to łatwo byś sprawdził co bot tak naprawdę robi, podczas instalacji, uruchamiania i pracy.

Wirusy ma jedynie xLoader do xAngelBota ale to już nie moja wina.

Opublikowano

ściągnąłem bota i czekam pare min i nadal mi się nie wyświetla żeby odpalić bota w grze żeby expil czemu tak mam?? bo zwykle to grałem na www.easymetin2.com polska wersje i tam się odpalało

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema mam klopot z exp botem - gdy wlaczam metina pokazuje mi sie okienko init filed (1) a potem blad dotyczacy twojego programu screnny :

http://img189.imageshack.us/gal.php?g=nowyobrazmapybitowej2yj.png

wchodzisz i tam masz do wyboru .

a inne info :

System - windows 7 proffesional

I EM jak i M2 uruchomione w zgodnosci z Windows NT 4.0

metin spatchowany i storentowany

Opublikowano

No super a jak klikam w ten link w tekscie to mi takie cus wyskakuje xD

[#102999] Twój klucz bezpieczeństwa, służący do zabezpieczenia ustawień twojego konta nie pasuje do wpisanego w formularzu. Proszę wróć i spróbuj ponownie.

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

Mam to samo co 2Only2,

Jak pomogłem lub nie pomogłem to i tak daj ----------- ale takiego DUŻEGO @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

BARDZO CIE PROSZE NIE ZAWIEDŹ MNIE

----/code]
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...