Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.17][Survival] RevosGO.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

HMuFfae.jpeg

Zapraszamy do gry! ❤

Edytowane przez rawcio18
Wstawiona reklama

coollogo_com-239801622.png

Opublikowano
28 minut temu, Ekrahb napisał:

Nic nowego.

Hmm, serwer startuje jutro o 20:00, a ty już wiesz co na nim jest? Witam podróżnika z przyszłości! 🙂

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, rawcio18 napisał:

Hmm, serwer startuje jutro o 20:00, a ty już wiesz co na nim jest? Witam podróżnika z przyszłości! 🙂

https://prntscr.com/qd5w9m

Witam podróżnika w świecie inteligencji.

@edit Fajne video, skoro typek się wkopał i zaraz wyszedł w diax secie xD No ja rozumiem, wycinanie, montowanie, ale nie takie coś xDD

Edytowane przez Ekrahb
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Ekrahb napisał:

https://prntscr.com/qd5w9m

Witam podróżnika w świecie inteligencji.

Rozumiem, że ty jesteś stałym bywalcem świata inteligencji. Mam nadzieję, że jesteś w stanie pojąć w takim razie, że założenia kwadratowej masakry to przede wszystkim dobra zabawa. To od graczy tutaj i ich twórczości ma zależeć w którą stronę serwer się rozwinie. Moim zamiarem nigdy nie było tworzyć serwera na autorskich zasadach, z wieloma mechanikami, bo tego nikt nie będzie się uczył. Gra na naszym serwerze ma być rozrywką. Rozrywką na własnych warunkach każdego z graczy. Każdy ma czuć się swobodnie. Bardziej zaawansowane mechaniki można wprowadzać później, żeby gracze mogli uczyć się systematycznie nowych zachować. Tyle z mojej strony. Pozdrawia świat dobrej zabawy.

@edit W tym momencie zabraniasz mi posiadać własnej  wizji artystycznej, dobrze rozumiem? Ja widziałem to tak, więc tak to zmontowałem. Jeśli ci się nie podoba to trudno, chyba jakoś będziemy musieli z tym żyć. 🙂

Edytowane przez rawcio18

Opublikowano
13 godzin temu, sk8erace1 napisał:

@Ekrahb, @rawcio18,

Panowie, proszę nie kontynuować tej dyskusji. Jeżeli chcecie sobie wytłumaczyć kto jest bardziej inteligentniejszy, to zróbcie to w wiadomości prywatnej. Jeżeli sytuacja się nie zakończy będę zmuszony nadać ostrzeżenia, a Tobie @Ekrahb powinno zależeć na ich braku.

Zależy, i to jeszcze jak. Szczególnie, jak nadajesz je bezpodstawnie.

13 godzin temu, rawcio18 napisał:

@edit W tym momencie zabraniasz mi posiadać własnej  wizji artystycznej, dobrze rozumiem? Ja widziałem to tak, więc tak to zmontowałem. Jeśli ci się nie podoba to trudno, chyba jakoś będziemy musieli z tym żyć. 🙂

XDD a ok

Opublikowano (edytowane)

Jakby ktoś jeszcze nie miał okazji odwiedzić nas w okresie świątecznym, to zachęcam do obejrzenia!

Edytowane przez rawcio18

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W jednym z update'ów tydzień temu dodaliśmy systemy takie jak:

- losowy teleport (/rtp) - propozycja graczy

- system głosowań (/g)

- poprawiliśmy menu (/pomoc)

- Zmieniliśmy ceny rang możliwych do zakupu wewnątrz gry (/sklep) - poprawki w ekonomii po zmianach cen

- Poprawiliśmy nieco działanie systemu poleceń (/ref)

Dodatkowo ciągle powiększamy mapę. Powoli zauważamy też trend zakładania osiedli, co bardzo nas cieszy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nowa edycja już w tę niedzielę! 

Przenosimy się na wersję 1.15.2.

W tym momencie na serwerze wszystko jest dozwolone, działki zostały usunięte, robimy 24-godzinny dzień oczyszczenia!

Opublikowano

Już dzisiaj o 18:00 start nowej, lepszej edycji naszego serwera!

Wersja: 1.15.2

Tryb i ip pozostają bez zmian!

Zmiany w nowej wersji:

- Możliwość wykupienia funkcji drwal i górnik na określony czas

- BattlePass

- Dzienne nagrody

- Exp chowany w butelce

- Zmiany w ekonomii

- nowe, lepsze i bardziej intuicyjne menu pod komendą /pomoc

- nowy, lepszy system działek

Kilka screenów:

2020-04-05_01.20.30.png2020-04-05_01.20.44.png2020-04-05_01.21.03.png2020-04-05_01.20.47.png2020-04-05_01.21.00.png2020-04-05_01.21.13.png

2020-04-05_01.20.34.png

Opublikowano

Już dzisiaj start naszej sieci!

Dodatkowo do waszej dyspozycji jest nowa edycja serwera Survival na wersji 1.16.1!

Już niedługo kolejne aktualizacje w których: SkyBlock na 1.16 oraz EasyHC 1.8-1.16

Opublikowano

Sieć na ten moment odwołana z powodów osobistych. Do tematu pewnie jeszcze kiedyś wrócimy.

Na ten moment zapraszam wszystkich zainteresowanych na serwer Survival na wersji 1.16.1.

Miłej gry! <3

Opublikowano

Polecam serwer bardzo gorąco! Szczególnie dla osób które chciałyby zagrać na tradycyjnym survivalu ze świetną Revosową ekipą bądź swoimi znajomymi. 🙂
Administracja miła i pomocna o każdej porze i w każdej sytuacji. 🥰 To już moja III edycja i kierując się swoim 'doświadczeniem' śmiało mogę powiedzieć, że jest to najlepszy survivalowy polski server jaki znam. 😁

standard (1).gif

• rawcio18 zmienił(a) tytuł na [1.16.4][Survival] RevosGO.pl
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Już dzisiaj nowa edycja o godzinie 19:00!

Przedstawiam wam trailer oraz dwa ss, pierwszy to lodowa jaskinia, a drugi spawn

2020-12-08_13.00.14.png2020-12-08_12.48.59.png

Opublikowano

Poprawiłem kilka informacji o serwerze, bo sporo się zmieniło odkąd ostatnio to pisałem. Have Fun <3

• rawcio18 zmienił(a) tytuł na [1.16.X][Survival] RevosGO.pl
  • 3 miesiące temu...
  • rawcio18 zmienił(a) tytuł na [1.17.X][Survival] RevosGO.pl
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...