Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Medium] Atonis.pl

AlerinPoland

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niestety nasza prezentacja nie jest w formie obrazków przyjaznych dla forum.
Cała prezentacja jest interaktywna w HTML, można najechać na każdy przedmiot, obrazek, film itp.

Link: https://atonis.pl/Presentation

Link do fanpage: https://www.facebook.com/AtonisPolska/

image.png

Ekipa:
- CEO Alerin

- GM Kotlin

- GM Aloe

- GM Pudliszki

Start serwera piątek 20 grudnia o 18:00

image.png

Opublikowano

prawie rok 2020, a w prezentacji ukazywane są mapy jak dolina orków czy las duchów, która nic nie została zmieniona 😮

Opublikowano

Zapomnieliśmy dodać, każda mapa przez nas ma rozstawione moby od 0, napisałem fajny edytor graficzny który wszystko ukazuje.
Dolina orków ma zrównoważone spoty, av1 i av2 już nie ma pustych komnat. Do tego każda mapa została poprawiona również wizualnie, dodano brakującą wodę, poprawiono kolory, zmieniono kolizje itp

image.png

image.png

image.png

Opublikowano

Serio 20 grudnia startujecie mając 52 lajki na fp, z czego 95% to fejki wbite na stronkach typu lajk za lajk ;///? Serwery hamachi mają więcej osób niż wy będziecie mieć na starcie... Dawno nie widziałem żeby ktoś aż tak po kosztach próbował wypuścić serwer, strona zrobiona na jakimś szablonie wordpressa, baner to chyba 14 letni grafik za 2 dychy robił, znając życie to jeszcze serwer stoi na vpsie  za kilka dyszek. 

Opublikowano

Powodzenia życzę z ilością graczy na serwerze, mnie jako potencjalnego przyszłego gracza prezentacja jak i tzw. frontend nie zachęcił do grania. 

Według mnie to kolejny budżetowy serwer, którego nie stać na porządną prezentację jak i odpowiednie promowanie.

No, ale może się mylę. Zobaczymy dwudziestego.

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

Prezentacja fajna taka nowoczesna ale wasza reklama to tragedia, niby potencjał jest przez stronę/prezentacje ale jednak nie bo będzie mało graczy.

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Nie obraź się, ale prezentacja nie jest zachęcająca i też wgl pierwszy raz slysze o tym serwerze. Brak postow sponsorowanych na fb, czy tez np. Zapowiedzi na yt lub innych tego typu portalach. Jeżeli się mylę, to zwróć mi uwagę, ale jeżeli mam rację to z ilością graczy może być cieniutko. Mimo to, życzę powodzenia.

image.png

Opublikowano
5 godzin temu, AlerinPoland napisał:

Zapomnieliśmy dodać, każda mapa przez nas ma rozstawione moby od 0, napisałem fajny edytor graficzny który wszystko ukazuje.
Dolina orków ma zrównoważone spoty, av1 i av2 już nie ma pustych komnat. Do tego każda mapa została poprawiona również wizualnie, dodano brakującą wodę, poprawiono kolory, zmieniono kolizje itp

image.png

image.png

image.png

Wiesz że to jest tak mało znacząca pierdoła w metinie, a ty jeszcze cały post o tym piszesz.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Kosz na prośbę autora.

PS Przykro mi, ale nie usuwamy trwale zawartości - nie jest tak, że nie doczytałam zgłoszenia. 🙂 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...