Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer dedykowany - pytanie

XimiPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jestem calkiem nowy na tym Forum, przepraszam za bledy ortograficzne, zyje juz dlugo za granica.

Mam takie pytanie co do serwera dedykowanego, natomiast jak to dokladnie funkcjonuje wypozyczajac taki i uzywajac to z wlasnym OTS.

Bede mial dostep z mojego komputera na jakis folder w przegladarce z ktorego moge wlaczac i wylaczac OTS? Edytowac pliki itp?

Dzieki i pozdrawiam!

XimiPL

Opublikowano
34 minuty temu, XimiPL napisał:

Witam,

jestem calkiem nowy na tym Forum, przepraszam za bledy ortograficzne, zyje juz dlugo za granica.

Mam takie pytanie co do serwera dedykowanego, natomiast jak to dokladnie funkcjonuje wypozyczajac taki i uzywajac to z wlasnym OTS.

Bede mial dostep z mojego komputera na jakis folder w przegladarce z ktorego moge wlaczac i wylaczac OTS? Edytowac pliki itp?

Dzieki i pozdrawiam!

XimiPL

Mogę ci pomóc : ) Facebook: KLIK

Opublikowano

Witam,

wszystko zależy od tego, na jakim systemie będziesz pracować. Na Linuxie dostaniesz dane do SSH, natomiast do Windowsa RDP gdzie wrzucasz pliki i uruchamiasz.

Opublikowano
20 minut temu, Vosly napisał:

Witam,

wszystko zależy od tego, na jakim systemie będziesz pracować. Na Linuxie dostaniesz dane do SSH, natomiast do Windowsa RDP gdzie wrzucasz pliki i uruchamiasz.

I wszystko. Dzieki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...