Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CLASH ROYALE CLAN

Ozi X PESTKA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich zanim przejdę do tego o co chodzi z clanem chciałbym wam wyjaśnić dlaczego zależy mi na tym by clan wypełnił się ludźmi.

Byłem zastępcą lidera w poprzednim clanie kiedy każdy z liderów zrobil przerwę od gry taka dłuższa przejalem clan i wsadzilem w niego troche serca dzięki temu clan skoczył w rankingu i ogólnie był bardziej aktywny niż dotychczas. Organizowalem i sponsorowalem turnieje Clanowe o różne nagrody w tym royal passa. Kiedy liderzy wrócili nie zwazaliy na moje starania i straciłem posadę ostatecznie odszedlem. Chciałbym reaktywowaC clan tym razem na stanowisku Leadera więc zapraszam wszystkich rekrutacja trwa. Clan znajdziecie po tagu #LOLUOYLU Lub po nazwie Husaria Polska 

https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=L0LU0YLU&token=a468zjsx&platform=android

Opublikowano

Mamy specjalny temat zbiorowy, w którym można ogłosić rekrutację do gildii - warto jednak pamiętać, że obowiązuje tam wzór.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...