Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TOP Mu Online | New x20 | 13/06/2026 Open

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Aive zmienił(a) tytuł na [S12][x5] TopMuOnline
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

ciekawy serwer, gram juz 2 tygodnie, jak ktos lubi serwery z niskim expem to zapraszam.

a ze 3 pierwsze resy sa najtrudniejsze, to mozna je zrobic w grze przy 350 lvlu za pomoca komendy /reset
potem juz normalnie przy 400 lvlu

Opublikowano

I co? Wczoraj wystartował ten non-res serwer x5, postawiłem afk na godzinę, wracam, serwera nie ma, przeniesiony start na za 3 dni, o co kaman?

Opublikowano (edytowane)

Chociaż nie przepadam za sezonem 12 (zepsuty kompletnie interface w grze) to wpadnę na chwilę i obadam bo na bezrybiu i rak ryba. Trochę przeraża mnie ten exp x5 ale mam jeszcze kilka dni wolnych a za oknem pada u mnie to akurat zobaczę czy warto. Oby tylko serwer był stabilny.  

HA HA HA - ZAPOMNIJCIE O TYM CO PISAŁEM.  GOŚĆ PROWADZĄCY SERWER JEST NIEPOWAŻNY. ODLICZANIE NA STRONCE SIĘ SKOŃCZYŁO A ON ZAMIAST WŁĄCZYĆ SERWER PO PROSTU WŁĄCZYŁ ODLICZANIE NASTĘPNYCH 24 GODZIN.  BEZ ŻADNEGO SŁOWA WYTŁUMACZENIA. JA PODZIĘKUJĘ TEMU PANU! MOŻE NA ŁOTWIE GDZIE TEN SERWER JEST TAKIE ZACHOWANIE JEST OK ALE NIE Z NAMI TAKIE NUMERY BRUNER..                                                                                                                                                                                                           

Edytowane przez iiyamaxl
Opublikowano

Naprawde? Jeszcze ludzie graja na jego serwerach? Przeciez on co pare tygodni odpala te same serwery z ta sama nazwa, Starred(jakos tak) King i Top i tak dzieje sie od chyba 2lat xD Prosze, szanujmy sie :) To serwery nastawione na szybki przyplyw kasy nic wiecej.

• topmuon zmienił(a) tytuł na [S12][x40] TopMuOnline
Opublikowano
12 minut temu, markk1 napisał:

x40 ma byc otwarty 17.10.2020 a nie 13.10.2020

Był otwarty dzisiaj, ale ten gównoserwer jak i wszystkie poprzednie edycje na rożnych exp. zawsze po godzinie działania, nagle mają kolejny start za kilka dni po uruchomieniu. Dziadostwo i tylko zbijanie kasy, byle co chwilę uruchomić nowy, nabić hajs na vipach sripach, potem po tygodniu 30 osób na serwerze i otwarcie kolejnego dziadostwa. Omijać szerokim łukiem.

• topmuon zmienił(a) tytuł na [S12][x5] TopMuOnline
Opublikowano (edytowane)

Ja z przyjmnością zagram z jakimiś konkretnymi ludzmi byśmy złożyli  jakies party Teamwiever i te sprawy.
Domyśle lece Summonerem jak cos prosze o kontakt na PM tu na forum.

Z tego co tam przesledzilem temat na ragezone to poczatkowo zle to wygladało ale po buncie gracze admin nieco wyśrodkował politykę webshopa i tego typu spraw za nawową graczy.

Edytowane przez konnopny
  • topmuon zmienił(a) tytuł na [S12][x1000] TOP Mu - 08/12/2020 Open
  • 2 tygodnie później...
  • topmuon zmienił(a) tytuł na [S12][NoReset x5] TOP Mu - 29/12/2020 Open
Opublikowano
Dnia 11.12.2020 o 15:15, Snopiiiii napisał:

jest ook mozna wbijac

znajomy nick, od lat w mu siedzisz co :))? dobry server, bedzie smigal?

• topmuon zmienił(a) tytuł na [S12][New x5] TOP Mu - 03/03/2021 Open
Opublikowano
Dnia 6.12.2019 o 11:46, topmuon napisał:

Cash Shop remade, No Over Powered Items
Seal Buff Exp % Lowered, Not too much boost

Ktoś jest w stanie dać wiecej info? Rozważam wbicie na starcie jeżeli faktycznie nie będzie p2w.

• topmuon zmienił(a) tytuł na [S12][New x5] TOP Mu - 24/03/2021 Open
Opublikowano (edytowane)

Gdyby nie to że admin nagminnie robi sobie jaja z graczy to może bym i wbił. Ale po co wbijać na serwer z takim małym expem x5 skoro jest pewne, że serwer nie potrwa nawet miesiąca.. Makumba założę się, że po tygodniu zrezygnujesz z gry i napiszesz o tym odpowiedni post.  Do czasu nowego sezonu 23 w diablo 3 mam trochę czasu (nowy sezon 2 kwietnia rusza) ale nie dam się nabrać na ten łotewski serwer i przestrzegam innych - nie warto. Gość co miesiąc otwiera nowy serwer pod zmienioną nazwą. Poza tym nie działa link zakladania kont i link do klienta (jakieś problemy z msq'elem serwera).

Edytowane przez iiyamaxl
  • topmuon zmienił(a) tytuł na [S12][New x5] TOP Mu - 04/04/2021 Open
Opublikowano

Zamierza ktos tu grac i wypowiedziec sie na temat startu x5 ? Bo nie wiem czy warto zaczynac ?

Wigle - JonHson BK 310+  Guild  Libra, PANCERNI, RedRain, EternoBR, BLKpearl

serwery prywatne nick   Khamus, KazzZ

• topmuon zmienił(a) tytuł na [S12][New x40] TOP Mu - 28/04/2021 Open
Opublikowano

Zapomnij - nie ma co nawet tutaj zaczynać. Serwer na kilka dni. Admin to dzieciak niepoważny. Co tydzień otwiera i zamyka nowy serwer.. Omijać z daleka!..

• topmuon zmienił(a) tytuł na [S12][New x40] TOP Mu - 01/05/2021 Open
Opublikowano
Dnia 24.04.2021 o 12:04, iiyamaxl napisał:

Zapomnij - nie ma co nawet tutaj zaczynać. Serwer na kilka dni. Admin to dzieciak niepoważny. Co tydzień otwiera i zamyka nowy serwer.. Omijać z daleka!..

Potwierdzam, grałem na tym serwie przy expie x40 ponad rok temu. Zabawa dobra, choć krótka. Szczerze, lepiej odpuścić i szukać czegoś innego.

• topmuon zmienił(a) tytuł na [S16][New x80] TOP Mu - 31/07/2021 Open
  • 2 tygodnie później...
  • topmuon zmienił(a) tytuł na [S16][New x80 Hard] TOP Mu - 30/10/2021 Open