Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję starej gry pirackiej

513496430

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Jakiś czas temu przypomnialem sobie jak pare lat temu grałem z ziomeczkami za dzieciaka w gre  w stylu pirackim. Naszla mnie straszna ochota do ponownego odpalenia gierki, ale mam problem bo nie moge sobie przypomniec tytułu. Pamoetam jedynie że byla to wlasnie gra zeglarsko piracka glownie rozgrywaka kreciła sie na ulepszaniu statku w stoczni lepsze silniki np parowe itp oraz robieniu misji  branych od innych piratow w miescie. Jak komus cos przyjdzie do glowy to prosze o sypanie tytuami 🙂

Re ostatni raz w ta gre z tego co pamietam gralem ponad 5 lat temu jak nie duzo wczesniej a nie wydaje mi sie zeby to byl swierzy tytuł. 

• Aive zmienił(a) tytuł na Poszukuję starej gry pirackiej
Opublikowano

Przychodzi mi jedynie do głowy: Sid Meier’s Pirates! i jeszcze jedna którą nie mogę sobie przypomnieć (na której bodajże były dodatkowo walki np. 1v1 z innym piratem). Jeśli to nie to, to spróbuję znaleźć tą drugą

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...