Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przestroga przed osoba o nicku Nadzieja.

PolinoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W i t a m.

Z pewnością dużo osób spotkało się z tym nickiem. Jest to osoba, która startuje na różnorodne stanowiska typu Administrator Forum, Moderator Forum, Community Manager.

Przed czym tak właściwie ostrzegam? Proste nie polecam tej osoby, która mogłaby posiadać jakiekolwiek stanowisko w klimacie Metin2.

Głównym powodem jest rozsyłanie danych serwerowych a także planów związanych z serwerem przed ich oficjalnym opublikowaniem. Do tego osoba ta poczuwa się do takiego stopnia, że potrafi wrzucam banami za np: pogląd o tym, że Teamspeak3 jest lepszy od Discorda, za ujawnianie tego co robi jest natychmiastowe czyszczenie ShoutBox'a. Zaprasza także swoje koleżanki do boostowania jej profilu reputacją. A także niepoczytalnością wobec graczy, nie potrafi opanować emocji i wręcz grozi innym graczom. Dodałbym tutaj screeny jednakże, zawierają dane osobowe i przez RODO jedynie mogę wysyłać w wiadomości prywatnej. 

Zapytacie czemu tak nie potrafi przyjąć czyjejś krytyki? Ponieważ prowadzi "największy serwer Discorda w Polsce" i dla niej obrazanie discorda równoważy się z obrażaniem jej osoby. 

A po interwencji u głównego właściciela projektu i ujawnieniu dowodów wobec jej (moim zdaniem) najwazniejszej zasady, czyli braku udzielania informacji o projekcie przed ich publikacją nie otrzymałem od Administratora odpowiedzi jedynie zmieniał temat.

Przechodzac do meritum... Nie polecam tej Pani na jakiekolwiek stanowisko z tak karygodnego zachowania jakim siebie kreuje. 

Nicki pod jakimi się przedstawia: Nadzieja (główny nick), Nymerka (stary nick czasami używany), Majeczka (jak to mówiła "nick dla beczki")

Więc jeżeli szukasz jakiegoś dobrego zarządcy Twojego forum to wybierz mądrze dzięki niej jedynie stracisz ciężko wpracowane pieniązki, ponieważ jej charakter i tzw. "faworyzacja znajomych" doprowadzi nie jednego gracza do zrezygnowania z projektu. Bo to forum pokazuje jak serwer będzie wyglądał w przyszłości.

Opublikowano
25 minut temu, PolinoR napisał:

Dodałbym tutaj screeny jednakże, zawierają dane osobowe i przez RODO jedynie mogę wysyłać w wiadomości prywatnej.

Podeślij jak możesz.

Opublikowano

Przecież ss możesz podesłać zasłaniając nazwisko i jej zdjęcie (jeżeli ma), takie oskarżenia może rzucić każdy na każdego. 😒

image.png

Opublikowano

Szybko oczy się otworzyły.
Ostrzegałem ludzi przed tym serwerem ze względu na złodzieja Timo i jak się okazało z czasem dzbanice Nadzieje, wtedy prawie wszyscy ich bronili.
Ludzie to debile.

Wracając do tematu...
Miałem z nią epizod jak broniła serwer złodzieja, przed którym ostrzegałem potencjalnych graczy - była w stanie kłamać, aby otrzymać rangę.
Łatwo daje sobą manipulować, bez zastanowienia powiela bzdury, nie potrafi zadbać o bezpieczeństwo danych rozpowszechniając IP.

Opublikowano
2 godziny temu, Revayerq napisał:

Podeślij jak możesz.

1 dowód.png

Nie udostepniałem jej imienia i nazwiska. Zostawiłem jedynie zdjęcie profilowe bo Ci co znają ją osobiście rozpoznają.

Po paru dniach od zgłoszenia jej Właścicielowi projektu otrzymałem od niej taką wiadomość.

Opublikowano

A nie, nazwiska to ja nie potrzebuję, znam Wiktorkę L. i jej chłopa Patryka D. Mówia, że ,,spokorybka'' z niej. Dzieki za skrinki, chociaż w sumie myślałem, że coś ciekawszego będzie. 

Opublikowano
Przed chwilą, Revayerq napisał:

A nie, nazwiska to ja nie potrzebuję, znam Wiktorkę L. i jej chłopa Patryka D. Mówia, że ,,spokorybka'' z niej. Dzieki za skrinki, chociaż w sumie myślałem, że coś ciekawszego będzie. 

Wiesz, jednak popełniła jeden z najwiekszych błedów jako AF czyli rozpowszechnianie danych projektowych. 

Opublikowano
2 minuty temu, PolinoR napisał:

Wiesz, jednak popełniła jeden z najwiekszych błedów jako AF czyli rozpowszechnianie danych projektowych. 

Niby tak, ale wiesz:

1. To w dalszym ciągu jest jeden dzień, czyli tak no niewiele.
  2. Ja siedzę bardziej w forach, aniżeli w zarządzaniu/robieniu serwerami/ów - więc mnie bardziej by obchodziły (i w zasadzie po części na to liczyłem) jakieś skriny z bugów na forum, bezpodstawnego banowania i/lub obrażania użytkowników, błedów prowadzeniowych etc.

Co nie zmienia faktu, że i tak skrin fajny, nie twierdzę że nie.

Opublikowano

NIE WYRAŻONO ZGODY NA PUBLIKACJE ZDJĘCIA, WIĘC ŁAMIESZ PRAWO I "RODO", DOEDUKUJ SIĘ, A POST ZOSTAJE ZGŁOSZONY I LICZĘ NA USUNIĘCIE. WRZUCAJ SOBIE BEZ DANYCH OSOBOWYCH, TUDZIEŻ FOTOGRAFII. UPUBLICZNIANIE PRYWATNYCH KONWERSACJI TAKŻE JEST ZABRONIONE 🙂

1) Żaden developer, zleceniodawca bądź współwłaściciel projektu nie narzekał z nawiązania współpracy z moją osobą. Podchodzę do wszystkiego profesjonalnie, w przeciwieństwie do Ciebie. Robie swoją robotę, egzekwuje to co mam egzekwować, angażuje się na 100%. Jeśli nie masz dowodów na przeciwny efekt - możesz sobie milion takich tematów publikować.

2) Prezentacja była już na stronie danego dnia. Post ze screena jest postem do opinii.

3) Wielki płaczek po odrzuconym podaniu. 

image.png

image.png

4) Sam brałeś udział w tym projekcie, broniłeś "złodzieja" i pomagałeś mu później sprzedawać wszystko xDDDD

Dla mnie złodziejem nie był i nie jest, bo nie znam go z innych projektów, a z tego nic nie ściągnął, bo upadł zanim wystartował. Nie oceniam, bo nie wiem i tyle.

5) Nie żałuje ani jednego słowa, które widnieje. Jesteś dwulicowym dzieciakiem, który tak stoi za swoimi murem, a przy pierwszej lepszej okazji j*bie ich jak psy, bo coś Ci nie podpasowało. W tym przypadku prawda zabolała i brak rangi ups. Nie nadajesz się ani jako "przyjaciel", ani jako członek projektu. Jesteś niedojrzałym, impulsywnym dzieciakiem, któremu wiele brakuje do miana mężczyzny. I wielu z Twojej "ekipy" już się o tym przekonało. Więc to przed Tobą należy przestrzegać innych, fałszywcu.

Buziole, embrionie.

3XLCLcc.gif

Opublikowano
1 godzinę temu, Revayerq napisał:

Nie wiem od kiedy stalkowaniem na facebooku można nazwać "znaniem" kogoś, ale jak potrzebujesz więcej fot do fapfolderu to mogę podesłać, chodzący cringe'u. 

3XLCLcc.gif

Opublikowano
3 minuty temu, Nadzieja ♡ napisał:

Nie wiem od kiedy stalkowaniem na facebooku można nazwać "znaniem" kogoś, ale jak potrzebujesz więcej fot do fapfolderu to mogę podesłać, chodzący cringe'u. 

Nie musiałem stalkować, sami mi podesłali.

Opublikowano
4 minuty temu, Revayerq napisał:

Nie musiałem stalkować, sami mi podesłali.

To niezły brak życia 

8 minut temu, Supreme napisał:

@Nadzieja ♡

Które punkty odnoszą się do mnie, bo nie chce mi się całego wywodu czytać, a ciekaw jestem co tym razem na mój temat napisałaś?

Znamy się?

1 godzinę temu, PolinoR napisał:

Także niezła tu współpraca ze "złodziejem" była XDDDDD

image.png

image.png

3XLCLcc.gif

Opublikowano
2 minuty temu, Nadzieja ♡ napisał:

To niezły brak życia 

Niezły to jest twój autyzm, w tym wypadku ,,brakiem życia'' można by było nazwać sytuację, w której bym stalkował. A że tego nie robiłem, to nie zmarnowałem 15 minut życia na szukanie obrazem w Google.

PS: Nie jesteś słowna, a tamten post był SCAMEM. 😞

image.png

Opublikowano
3 minuty temu, Nadzieja ♡ napisał:

To niezły brak życia 

Znamy się?

Także niezła tu współpraca ze "złodziejem" była XDDDDD

image.png

image.png

To nie był mój serwer byłem tylko pomocnikiem nic wiecej XDDDDD

Opublikowano
Przed chwilą, PolinoR napisał:

To nie był mój serwer byłem tylko pomocnikiem nic wiecej XDDDDD

To jaki masz w tym kontekście problem do mnie? To nie ja pomagałam "złodziejowi" sprzedawać po fakcie wszystko XDDDD

Ośmieszasz się. Idź siać ferm dalej, bo póki co wszystkie Twoje teorie zostały obalone, a Ty tylko się poniżyłeś. Cringe.

3XLCLcc.gif

Opublikowano
2 minuty temu, Nadzieja ♡ napisał:

To jaki masz w tym kontekście problem do mnie? To nie ja pomagałam "złodziejowi" sprzedawać po fakcie wszystko XDDDD

Ośmieszasz się. Idź siać ferm dalej, bo póki co wszystkie Twoje teorie zostały obalone, a Ty tylko się poniżyłeś. Cringe.

Czy ja napisałem bezmózgu ze Ty pomagałas? Doczytaj dokładnie co kto pisał tutaj a nie pi3rdolisz cos XD

Poza tym nie zabolało mnie brak rangi bo ja mam w to wyj3bane w pzeciwienstwie do ciebie, bo Ty znikasz z serwerków po 2minutach jak jestes bez rangi ja tylko to robie bo jestem typowym polaczkiem bo free SM :v 

Napisalem to tlyko i wyłącznie za to jak odbierasz krytyke na poszczegolne rzeczy XD

Opublikowano
1 minutę temu, PolinoR napisał:

Czy ja napisałem bezmózgu ze Ty pomagałas? Doczytaj dokładnie co kto pisał tutaj a nie pi3rdolisz cos XD

Napisałeś bez mózgu, że złodzieja broniłam. Nikogo nie broniłam, jedynie pisałam, że dla mnie to nie jest żaden Timo. Bo wciąż go za tę osobę nie uważam, dowodów nie ma, a ja go z żadnych projektów nie znam. Ty natomiast nie tylko uczestniczyłeś w projekcie, ale też pomagałeś po wszystkim to opchnąć po najniższej bandzie. Jesteś głupi czy jak?

Jak nie masz nic więcej sensownego do powiedzenia to spamu nie rób. Buźka, maleńki.

3XLCLcc.gif

Opublikowano
Przed chwilą, Nadzieja ♡ napisał:

dowodów nie ma

To nie policja, tutaj nie potrzebne są dowody. Sama nie wiesz, z kim robisz i dla kogo robisz, ruska marionetka.

Opublikowano
1 minutę temu, Nadzieja ♡ napisał:

Napisałeś bez mózgu, że złodzieja broniłam. Nikogo nie broniłam, jedynie pisałam, że dla mnie to nie jest żaden Timo. Bo wciąż go za tę osobę nie uważam, dowodów nie ma, a ja go z żadnych projektów nie znam. Ty natomiast nie tylko uczestniczyłeś w projekcie, ale też pomagałeś po wszystkim to opchnąć po najniższej bandzie. Jesteś głupi czy jak?

Jak nie masz nic więcej sensownego do powiedzenia to spamu nie rób. Buźka, maleńki.

OBa9HhK.png

Faktycznie ja to napisałem XDDD Wex troche myśl bo stres zjada Ciebie 

Opublikowano

Z całym szacunkiem, ale idźcie się obrzucać gównem gdzieś indziej. Pisałam już niejednokrotnie, że mamy na tym forum dosyć Waszych metinowych gównoburz, które nie są ani sensowne, ani merytoryczne, a już w ogóle nie wnoszą niczego do tego działu.

Za ostrzeżenie dziękujemy, mimo wszystko kosz. Ten dział nie służy do tworzenia takich tematów. Jeśli osoba, o której mowa, założy temat w dziale współpracy, to będzie to jedyne miejsce, w którym odpowiednim będzie wyrażenie opinii na jej temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...