Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x1000] Proud Of Mu 2

xroma

Serwer od graczy dla graczy  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Exp

• Bardzo niski
      9
    • Niski
      7
    • Średni
      2
    • Wysoki
      2
    • Bardzo wysoki
      1
  2. 2. Reset

• Tak
      12
    • Nie
      9
  3. 3. Jeśli reset tak:

• Statystyki zostają
      15
    • Statystyki kasowane + punkty do rozdania (np. 500)
      6
  4. 4. Sklepy

• Biedne
      17
    • Bogate
      4
  5. 5. Nazwa serwera

• Nowa
      5
    • Proud of Mu II
      10
    • Nie ma to znaczenia
      6

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 03.12.2019 o 11:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam wszystkich zainteresowanych do wzięcia udziału w otwartych testach serwera na sezonie 6.

W tej chwili exp ustawiony na 1000. 

Rejestracja i klient do pobrania - https://proudofmu.com/

Testy potrwają do czasu znalezienia idealnego setupu. (mam nadzieję, że znajdzie się wielu testujących i zakończymy to szybko)

Zgłaszanie uwag: 

W tym temacie lub forum serwera.  

ZAPRASZAM 

Opublikowano

Masz kolego problem,żeby można było testować,potrzebna jest rejestracja.Niestety ta u Ciebie nie działa.Więc popracuj nad tym.Pozdrawiam.

Opublikowano

zgadzam się z Alnarem już od tych 2 edycji pisało kilka osób coś nie tak z tym kluczem, w tym ja a pewnie wiecej osób ktorzy sie nie odezwali, nie da się tego usunąć?

Opublikowano

Total account:9

2Total Characters:13

Rejestracja działa.

Proszę uważać na obrazki - często 0 (zero) jest mylone z O (jak Olga) 

Opublikowano

polskie serwery - moda na sukces odcinek 1433 

p.s sprzedam przepis na sukces pisać pw

sygnatura.png

• Aive zmienił(a) tytuł na [S6E3][x1000] Proud Of Mu 2
Opublikowano

Dwa dni testów. 

Jedna osoba napisała na forum serwera jakąś sugestię. 

Cisza, cisza, cisza.... odechciewa się. Naprawdę. 

21 godzin temu, szewa12 napisał:

polskie serwery - moda na sukces odcinek 1433 

p.s sprzedam przepis na sukces pisać pw

Twój wpis również bardzo pomocny. 

Z całym szacunkiem, gdybyś chciał pomóc, mógłbyś po prostu napisać na PW, a kupować? Wybacz, ponoszę wystarczające koszty za serwer. (Czasu nie liczę)

Wszystko w ramach starań udostępnienia DARMOWEJ rozrywki. Zamysł był na naprawdę long term, ale patrząc na wszystko od drugiej strony, zaczynam rozumieć, że na jaki serwer nie trafiałem to szybko, lub bardzo szybko znikał... 

Opublikowano

1..... karty na sumke i rf to bezsens maja racje bytu tylko przy serwie resetowym

2....wypadanie bizuteri z Box of Heaven bzdura podobnie jak skile typu evil czy shock sumki

3.... Goldy od k1 zdecydowanie w gore bo sa slabiutkie

4...Skad taki dziwny drop zen z tych samych mobow leci kilkukrotnie inna ilosc zen

5....Drop z medali do skorygowania bo drop rs czy phoenix itemkow to przesada

6....Inwazjae max 2 razy na dobe  inaczej zasypiesz serw excelentami

7...kundun w devias 4 nowosc ale czy to ma sens osobiscie uwazam ze nie

8...wypadanie acjentow  z dropajek bezsens

******************************************to tak z grubsza

a wiec masz jak chcjales niech ludziska sie wypowiadaja czy chca serw lajkowy dla dieci czy powazny 

pozdrawiam  all

A tak pozatym niemoge resnac elfa chodz ma 400 lvl wczesniej bylo to mozliwe czyzby blad czy zmiana ?

PO GODZINIE MOGLEM ZROBIC RESET POSTACI ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Opublikowano

No i to jest konkretna odpowiedź. Dziękuję bardzo. 

Jutro od rana zmienię całkowicie setup. Mam twoje punkty i kilka opinii na messengerze serwera. 

Poskładam to do kupy. Ale zaczyna mi się rysować ogólny obraz. 

Myślę nad pozostawieniem resetu, ale z ograniczeniem do 10. 

Bardzo niski exp, wyrównana ilość zen w dropie.

Całkowicie przemodelowany drop z wypadajek. Najlepszy drop tylko w Bok +5 na podrasowanych goldach.

Co do twojego problemu z resetem. MuCore było kilka godzin offline z uwagi na brak (niby brak) potwierdzenia domeny .com adresem e-mail

Dopiero interwencja u rejestratora domeny pomogła.  

Opublikowano

Przydała by się dokładna informacja odnośnie punktów za lv oraz max ilości po wbiciu tych 2 resów,które będzie można rozdać w statystyki.Chciałbym także wiedzieć ile punktów z master wbić będzie można w drzewo skilli.No i najważniejsze czy summka i Rf,skoro są postaciami na kartę będą miały jakieś priorytety czy będą to równoważne postacie.

Opublikowano

Ja bym Był jak najbardziej za ustawieniem, staty zostają Reset cofka do np. 1lvl, ustawić max Ileś tam Resów ( 2 to zdecydowanie za malo)  żeby było urozmaicenie w statach. a nie chary na FS bo takie bicie nie ma sensu na pvp, niech gracze dopasowują eksmerymentują z statami pod siebie 😄
Goldy tak jak wyżej kolego zdecydowanie za słabe i excellentów faktycznie jest zbyt dużo, po kilku dniach grania wingi 2lvl polowa serwa, a chodzi o to zeby to wszystko zdobywac powoli, lvle jak i itemki, zeby frajda z gry była wieksza, i ta ekscytacja po wypraniu wingow 2nd po jakims czasie gry, Serw ma potencjał, i napewno bede grał , czasem dluzej, czasem mniej ze wzgledu na prace ! Ale kibicuję ze teraz to bedzie to i wypali ! Pozdrawiam !

Opublikowano

Zapraszam do przetestowania . Stworzyłem BK po 2 resetach i 200 Master lvl

Itemy - do zdobycia lepsze. Ale BK jest jakoś ubrany i ma czym bić :)  

Rozdział punktów - też pewnie można rozdać lepiej.

login- testowe

haslo - testowe

Co do punktacji, będzie w oficjalnej zapowiedzi serwera. Ale już teraz mogę powiedzieć, że będzie to normal, czyli 5/7

RF i Sum - jakie priorytety masz na myśli? Zdobycie kart nie będzie jakimś wielkim problemem. Myślę że zajmie to podobny czas co odblokowanie MG i DL. A RF już sam w sobie jest mocny, to nie ma mu co bardziej dokładać. 

No chyba, że się mylę, to mnie proszę wyprostujcie. 

Opublikowano

Właśnie cały problem w tym,że RF jest zbyt mocny,a chyba nie na tym to polega,żeby wszyscy RF grali.Wiem bo biorę udział w testach tego serwera.

Opublikowano

To co proponujesz zrobić z RF ?  Zmniejszyć mu dmg do 80%?

Nie licząc PVP bo na to dostałem ustawienia na zbalansowane PVP

Opublikowano

Przy obecnych ustawieniach,jeszcze na expie x1000,RF na max vit, był 1 hit.Przecież nie chodzi o to aby padać od jednego hita RF.Dlatego pytałem o punktację,żeby mieć obraz tego ile będą mogły rozdać postacie po wbiciu 2 resów. 

Opublikowano

Rozumiem,iż podaną ilość punktów rozdałeś w testowym bk+punkty z master.Jak to się ma do zabicia golden mobów lub salupana?

Opublikowano

Idzie ubić samodzielnie Golden Dragon ale trwa to długo. Na wyższe lepiej party.  To jeśli chodzi o postać BK max stat.

Selupana nie nie udało mi się ubić samodzielnie ani BK ani RF

Stworzyłem drugie konto testowe z RF 

login - testowe2

haslo- testowe2

Można zrobić pojedynek BK kontra RF 

Opublikowano

Drogi Adminie.Wbiłem na testy.Choć usunąłeś stare konta,zrobiłem nowe i jestem zdruzgotany.Rozumiem,iż exp jest 12,że ilość punktów nie wystarczy żeby swobodnie pograć,ale ilość zen z dropu nie wystarcza nawet na potki.Może Ty jako administrator masz tego wystarczająco,jednak ludzie testujący nie mają niestety takich możliwości.

Opublikowano

Podniosę.

Ale muszę przyznać, że ja również zrobiłem sobie elfa, i do 40 lvl nie miałem problemu z zenami.

Opublikowano

Pisałem do Ciebie w grze.Testowałem też testowe postacie.RF ma tylko 1 rr i źle rozdane staty.Dodatkowo mając tak wypaśne itemki,których łatwo zdobyć nie będzie,nie radzą sobie.Więc serwer dedykowany tylko pod grę w dużym party (czyli nie dla mnie).Uważam,iż potrzeba zwiększyć liczbę punktów za lv,lub ilość rr.Wracam do testów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...